Tule nauttimaan huikeasta kiekkokaudesta VIP-tiloissa, parhaat paikat varataan NYT!

KalPan kausi 2014-15 alkaa perinteikkäällä Savon Sanomat -turnauksella pe 15.8.2014, kun kotijoukkue kohtaan aina tunteita herättävän HIFK:n. Savon Sanomat -turnauksessa voit tulla katsastamaan KalPan uudistuneen joukkueen ja kokeilemaan VIP-tiloja edullisemmin. Aitiot vain hintaan 500 € +alv. 24 % (sis. tilavuokran ja liput max 15 hengelle). Katso muiden VIP-tilojen tiedot ja hinnat täältä ja turnauksen ottelut täältä.

KalPa on myös mukana elokuussa alkavassa Champions Hockey Leaguessa (CHL). Ensimmäinen kotiottelu pelataan to 21.8.2014 klo 18.30. Sparta Pragueta vastaan, varaa edulliset VIP-paikat Trust Cornerista vain hintaan 50 €+alv. 24 % (sis. tilavuokran, lipun sekä ottelukohtaisen ruoan että kahvituksen). Katso muiden VIP-tilojen tiedot ja hinnat täältä sekä CHL:n lohkovaiheen kotiottelut täältä.

Liigan runkosarjan ottelut alkavat syyskuussa, KalPan ensimmäinen kotiottelu on viime kauden yllätäjää SaiPaa vastaan pe 12.9.2014. Uuden ja raikkaan tuulahduksen tulevalle kaudelle tuo myös Mestiksestä Liigaan noussut Vaasan Sport. Varaa siis VIP-paikkasi ajoissa ja ole mukana palauttamassa pudotuspelit Kuopioon! Katso VIP-tilojen hinnat täältä ja runkosarjan kotiottelut täältä.

Uudistuneeseen kotijoukkueeseen voit tutustua täältä.

Huom! La 20.9.2014 KalPa-HPK -ottelutapahtumassa VIPissä syyshulinat, aitiot vain hintaan 800 €+alv. 24 %, Trust Corner 65 €+alv. 24% / hlö ja Olvi Hall of Fame 55 €+alv. 24 % / hlö.

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi

UUTTA VIP-TILOISSA!

KalPan VIP-tiloissa on tulevalla kaudella uusi ruoantoimittaja, siilinjärveläinen VS Ravintolat Oy. Jatkossa ottelukohtainen menu tehdään sesongin tuoreimmista raaka-aineista, jonka vuoksi ottelukohtainen menu ilmoitetaan aina 6 viikon jaksoissa. KalPan VIP-asiakkaat pääsivätkin jo nauttimaan VS Ravintoloiden herkullisesta ruoasta viime keväänä maaottelussa sekä UIT:n kevätrevyyssä. Katso menut täältä.

KalPa haluaa myös jatkossakin painottaa entistä enemmän paikallisuutta ja onkin solminut tulevalle kaudelle yhteistyön myös Lignell & Piispasen kanssa, joka huolehtii yhdessä Olvin ja Heinon Tukun kanssa että VIP-vieraat saavat nauttia mitä parhaimmista juomista jännittävien kotiotteluiden ohessa. Tulevalla kaudella aitioihin ja Hannes-klubille on myynnissä myös Meiran erikoiskahveja! Katso uudistunut viinilista täältä.


                                  Tule ja tutustu, nauti ja ihastu. Ole KalPan mukana aidosti omanlainen, rohkeasti erilainen!