Samu Perhonen + Musta Verkosto = kotivoitto, isot pisteet HPK:lta maalein 2-0

KalPa - HPK 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä täällä.

Pimeä ja kylmä tammikuu, runkosarjan loppusuora ei edes häämötä vielä, joukkue on pahasti siipirikkoinen ja KalPa kääntää tasaisen ottelun edukseen samoista sijoista kilpailevaa HPK:ta vastaan. Tämä ei ollut voitto, vaan tämä oli ISO voitto! Se oli sitä sekä pisteiden valossa että vähintään yhtä paljon myös henkisesti. Joulutauon jälkeen loukkaantumissumasta huolimatta KalPa on pelannut hyvin, ja on tärkeää jotta joukkue saa hyvästä suorittamisesta tasaisesti myös ansaitsemansa palkinnon.

HPK antoi ottelussa hyvän vastuksen ja ansaitsee siitä täyden tunnustuksen. Vaikeita aikoja läpi käyvät hämeenlinnalaiset pelasivat hyvän ottelun, mistä yhtenä osoituksena KalPa-vahti Samu Perhoselle kertyi 23 torjuntaa kun HPK-vahti Joni Myllykoski selvisi tällä kertaa 16 kopilla. Isäntien maaleista vastasivat ensin avauserän alkupuolella Veli-Matti Vittasmäki, jolle maali oli ensimmäinen KalPa-paidassa. Toisen erän avausminuutilla Janne Keränen tälläsi kiekon aivan ylänurkkaan, kaunis kiitos maalista kuuluu upean lättysyötön suoraan lapaan tarjonneelle Jaakko Rissaselle, joka oli illan tehomies pistein 0+2.

Perhonen on torjunut Data Group Areenalla kolmessa Liiga-ottelussa, voittoprosentti on 100 % ja nollapelejä on kaksi. Kaava on tässä: Samu torjuu + Musta Verkosto osoittaa horjumatonta luottoa huutamalla nimeä ja suuri yleisö lyö kättä yhteen = Samu torjuu KalPan voittoon. Kiitos Musta Verkosto ja suuri yleisö, te olette tärkeitä ja näitte jälleen maanantaina kuinka teidän tuki saa nuoren maalivahdin kasvamaan pelipaitansa sisällä voittavaksi maalivahdiksi.
Musta Verkosto on kehittynyt kahden viime kotiottelun aikana todella paljon, joten kehityksen jatkuessa KalPa tulee saamaan kevään aikana kotiotteluissa jatkossakin hienoa tukea.

Ottelun paras pelaaja oli kauden toisen nollapelinsä torjunut Perhonen, mutta kiitos voitosta kuuluu jälleen koko joukkueen uhrautuvalle pelaamiselle KalPa-logon eteen. Tästä yksi esimerkki oli Joonas Lyytisen kiirehtiminen nuorten MM-kilpailuiden puolivälierästä suoraan rajusta puolustajapulasta kärsivän kasvattajaseuransa avuksi. Toinen esimerkki oli HIFKin sopimuspelaaja Juha Tarkkasen kiirehtiminen KalPa-puolustuksen avuksi, puoliltapäivin K-Vantaan mukana, illalla jo KalPa-paidassa. Kolmas esimerkki oli Lyytisen ja Janne Kolehmaisen viimeisellä minuutilla itseään säästämättömät laukausten eteen heittäytymiset, joiden aiheuttama kipu näkyi katsomon yläriveille asti, mutta oma maali varjeltui ja kotivoitto varmistui.

Nyt ei ole peliin tulo hinnasta kiinni! 2 lippua KalPan 1. ja 3. erän hyökkäyspäätyyn yhteensä 16 euroa! Kaveri mukaan ja K-Plussa-kortilla 2 lippua 1 hinnalla kun KalPa kohtaa perinteisen Tapparan! Lue lisää täältä.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ma 5.1. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - Ke 7.1. klo 18.30 KalPa - Tappara  Supersaver
 - La 17.1. klo 17.00 KalPa - Ilves  Classic