Raskasta Joulua -konsertti tänään! Permantopaikat hupenevat, hanki liput ennakkoon!



Vuoden ehdoton kohokohta on tämän viikon lauantaina järjestettävä Raskasta Joulua! -konsertti, joka virittää juhlakansan rankemmalla tavalla esitetyillä joulubiiseillä jouluntunnelmaan! 26 keikasta jo 11 keikkaa on loppuunmyyty, joten toimi pian sillä liput hupenevat hurjaa vauhtia! Paras tunnelma ja palvelu on ehdottomasti permannolla ja liput permannolle saa istumapaikan hinnalla!

Kuopion konsertissa lavalle artisteina nousevat JP Leppäluoto, Marco Hietala, Tommi "Tuple" Salmela, Antony Parviainen sekä Ari Koivunen. Nämä herrat antavat perinteisille joululauluille aivan uutta syvyyttä ja tiedossa on aivan mahtava jouluinen konsertti-ilta.

Nämä raskaammat pikkujoulut alkavat Monttu Pubin bilekaraokella, jossa juhlakansa saa astua estradille ja esittää omat biisisuosikkinsa! Bilekaraoke alkaa Monttu Pubissa klo 18.00 ja kestää konsertin alkuun saakka. Karaokessa on yli 7000 biisiä valittavana, joten listoilta löytyy varmasti sinunkin bravuurisi!

Rokkaa suoraan lippuostoksille Lippupalveluun tästä.

Parasta palvelua permannolla!

Permannolla pääset fiilistelemään rankemmalla asenteella esitetyistä joululauluista aivan tapahtumien keskipisteessä. Permannolla voit lisäksi nauttia juhlimisen ohella myyntipisteiden tarjoiluista! Permannolla on myös erikseen rajattu anniskelualue, jossa on A-oikeudet! Istumapaikat ovat numeroituja paikkoja, ja näillä paikoilla ei ole oikeutta permannolle. Huom. konsertissa ei ole väliaikaa!

Lippujen hinnat:
•    Permantopaikat:   37,50 €
•    Istumapaikat:        37,50 €
•    Pyörätuolipaikat:   37,50 €
Esitetty hinta sisältää LP-palvelumaksun 2,5 € / lippu.
 

Lue tapahtumainfosta ohjeet!



Suosittelemme saapumaan Data Group Areenalle (Hannes Kolehmaisen katu 4) hyvissä ajoin ja kehotamme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikalle jalkaisin.

Konserttitapahtumassa on käytössä narikat, jotka sijaitsevat Data Group Areenan B- ja C-ovilla (maksu 3 €/takki). Pukeutuminen tapahtumaan voi olla siis normaali pikkujoulupukeutuminen.

Huom! Vain permantolipulla on oikeus permannolle. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan. Varaudu todistamaan alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla. Varaudu turvatarkastukseen hallin ovilla.

Lue erillinen tapahtumainfo täältä.
Katso palvelupohjakartta täältä.
Lippuostoksille tästä.