Playoff-kausikortit saatavilla vielä perjantaihin 20.3. klo 12.00 asti

Kaikki vapaat kausipaikat playoffeihin ovat nyt myynnissä ja hankkimalla kausikortin varmistat oman paikkasi kevään jännittävimpiin kiekkotaisteluihin. Tiedossa on tunnetta ja elämyksiä täynnä oleva keltainen kiekkokevät, kun KalPa taistelee mestaruudesta Puolesta Savonmaan! Ole osa tätä jännitysnäytelmää ja hanki kausikortit playoffeihin viipymättä KalPan toimistolta.
 

Kausikortit alkaen istumaan vain 208 euroa ja seisomaan 116 euroa!

Playoff-kausikorttien hinnat alkaen istumaan vain 208 euroa ja seisomaan 116 euroa! Katso katsomokartta ja playoff-kausikorttien hinnat täältä. Kaikki mahdolliset playoff 2015 -ottelupäivät näet täältä.



KalPan playoff-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua ja playoff -kausikortin voi maksaa myös etuseteleillä, etukorteilla tai SporttiPassilla! Playoff-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille rahana (ei koske etuseteleillä tai etukorteilla tai SporttiPassilla ostettuja paikkoja). Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan nettisivuilla playoffien jälkeen.  Jos asiakas haluaa rahat hyvitettävän tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen.

Uudet playoff -kausipaikat myydään ainoastaan lippuvihkoina. Playoff-kausikortit ovat saatavilla perjantaihin 20.3. klo 12.00 asti.

Tervetuloa playoff-ostoksille KalPan toimistolle!


KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat