Niiralassa hieno tunnelma, Lukolle toinen voitto

KalPa - Lukko 0-3 (0-2, 0-1, 0-0)

Tilastot
täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.

Kiitos teille, kotiyleisö! Tunnelma Playoff-kotiavauksessa oli hieno läpi ottelun. Sitä korostaa kaksi oleellista seikkaa, Lukon 0-2 johtoon siirtyminen alle neljän peliminuutin ja kolmanteen erään 0-3 tilanteesta lähteminen. Näistä huolimatta yleisö eli mainiosti kotijoukkueen takana. Lukko-fanit omassa nurkassaan elämöivät myös hyvin läpi ottelun.

Perjantaina Raumalla KalPa pelasi lähes koko avauserän todella vahvasti, mutta hävisi lopun pikamaaleilla erän 0-2. Nyt nuo kaksi pikamaalia tulivat heti erän alkuun ja loppuerä meni KalPalta enemmän tai vähemmän siitä toipuessa. Toinen erä oli KalPalta jo vahva näytös, mutta aivan erän lopussa vieraat sutaisivat kolmannen maalinsa joka oli kova kolaus KalPan voittohaaveille.

Mutta, KalPa kasasi rivinsä hyvin ja kolmanteen erään löytyi vielä uusi vaihde. Viimeiseksi jääneessä erässä isännät olivat todella fyysisiä ja hyvin mukana elänyt kotiyleisö sai kohahtaa ja hurrata useamman kerran muun muassa Jonne Tammelan ja Janne Kolehmaisen painaville taklauksille.

Päätöserä jäi tulokseen nähden kosmeettiseksi. Mutta, tiistaina Raumalla nähtävän kolmannen ottelun kannalta tuo erä saattoi olla tärkeä erä. Siinä erässä nähdyllä tunteella, kamppailuhalukkuudella ja fyysisyydellä KalPalla on kaikki mahdollisuudet voittaa Raumalla. Yksi maali, yksi voitto, siitä se lähtee, pienistä asioista.