Kolme pelaajaa try outilla kuluvalla viikolla

KalPan Liiga-joukkueen jääharjoituksissa on kuluvalla viikolla mukana kolme try out -pelaajaa, jotka tavoittelevat pelipaikkaa KalPan Liiga-joukkueeseen. KalPa hakee joukkueeseensa vielä yhtä hyökkääjää ja yhtä puolustajaa.

Hyökkääjä Mikko Nuutinen (23) on oikealta laukova KalPa-kasvatti, joka on pelannut KalPa-paidassa Liigaa kolme ottelua. Viimeiset neljä kautta Nuutinen on pelannut SaPKossa. Päättyneellä kaudella hän oli SaPKon kultakypärä tehtyään 56 otteluun pisteet 19+16.

Hyökkääjä Timo Hiltunen (21) on oikealta laukova KalPa-kasvatti, joka siirtyi viime kaudeksi KalPan Nuorten Liiga-joukkueesta Hokkiin. Hiltunen viimeisteli 56 ottelussa pisteet 19+17 ja arvostettiin Mestiksen vuoden tulokkaaksi.

Puolustaja Tero Konttinen (28) on vasemmalta laukova Vuosaaren Viikinkien kasvatti, joka on pelannut Liigaa neljällä kaudella seuroinaan Jokerit, Ässät, TPS ja Blues. Konttisen piste-ennätys Liigassa on 52 ottelussa syntyneet pisteet 7+20. Viime kaudella hän pelasi HCK:ssa 35 ottelua, joissa teki pisteet 6+29.

KalPa harjoittelee kuluvalla viikolla jäällä, jonka jälkeen try out -pelaajien tilannetta arvioidaan. KalPa harjoittelee maanantaista perjantaihin Tuplajäillä kello 10-12. Harjoituksiin on avoimet ovet.