Kausikortilla lippuetu PuPen kotipeleihin ja Unettomaan Yöhön! Kausikortilla tarjous myös Kuopion jäätelökioskeista!



KalPan kausikortti on kaudella 2014–2015 myös tapahtumakortti, jolla kausikorttilainen saa erilaisia etuja Kuopion alueen muista tapahtumista. Uutena etuna KalPan kausikortilla saa nyt liput etuhintaan PuPen kaikkiin kotipeleihin sekä Uneton Yö -tapahtumaan Siilinjärvelle. Kausikorttillasi saat myös edun Kuopion Jäätelökioskeista. Kausikortilla säästät selvää rahaa!

Kausikorttia esittämällä saa PuPen kotipelien lipuista 2 euron alennuksen. PuPen peliliput myydään ainoastaan Puijon pesäpallostadionilla käteismaksulla. Vilauttamalla kausikorttia saat myös liput ennakkoon edullisemmin suosittuun Uneton Yö -tapahtumaan Siilinjärvelle, jossa ovat esiintymässä Yö, Jani Wickholm ja Anna Abreu. Uneton Yö -tapahtuman edulliset ennakkoliput KalPan kausikortilla ovat myynnissä hintaan 20,50 € KalPa Pro Shopissa ja Siilinjärvellä K- Supermarket Herkkupadassa (norm. 22,50 €).

Kausikorttilaiset pääsevät lisäksi herkuttelemaan Kuopion Jäätelökioskeihin edullisemmin hinnoin. KalPan kausikorttilaiset saavat kahvin + jäätelöpallon 3 euron hintaan (norm. 4,70 €) ja kahvin 1 eurolla (norm. 1,5 €). Kuopion Jäätelökioskit palvelevat Snellmanninpuistossa, Valkeisenlammella ja Väinölänniemen uimarannalla.

Hyödynnä kausikorttisi edut ja osta liput PuPen kotipeleihin ja Unettomaan Yöhön ja tule herkuttelemaan Kuopion jäätelökioskeihin! Kesällä riittää tapahtumia Kuopiossa!

Siirry Tapahtumakortti-sivulle