Kamerassa KalPa - Osumia ja huteja viideltä vuosikymmeneltä - kuvateos ilmestyy tällä viikolla!



Nyt on mahdollisuus hankkia oma kappaleesi ainutlaatuisesta ja painomäärältään rajoitetusta Kamerassa KalPa -kuvateoksesta. Upea kuvateos julkaistaan ensi viikolla ja voit tilata sen vielä ennakkotilauksena ja varmistaa kuvateoksen saannin itsellesi heti ensimmäisten joukossa.

Lehtikuvaaja Olli Herranen kameroineen on kulkenut mukana kuopiolaisen kiekkoilun menestystarinassa enemmän kuin kukaan toinen. Viiden vuosikymmenen aikana ikuistetut hetket vievät katsojan Niiralan Montun tekojäiltä aina 2010-luvun nuoriin sankareihin - pelaajiin, persooniin, taustajoukkoihin ja tilanteisiin, joihin kamera ei enää pääse.

Kirjan kuvat koostuvat aidoista, siloittelemattomista hetkistä, ja mukana on myös ennen julkaisematonta materiaalia. Herranen on ikuistanut KalPan vaiheita aitiopaikalta paitsi lehtikuvaajana, myös vapaa-ajallaan sekä joukkueen virallisena kuvaajana 80-90-luvuilla. Hänen taltioinneista löytyy historiallisia hetkiä ja vaikuttajia KalPan toiminnan kaikilta osa-alueilta edustusjoukkueesta juniori- ja naiskiekkoon. 

Tämä kuvateos kuuluu jokaisen Kilpisydämen kirjahyllyyn tai sohvapöydälle!

Kuvateos on mitä mainioin isänpäivälahja jääkiekosta kiinnostuneelle isälle, ja se sopii myös joululahjaksi intohimoiselle jääkiekkofanille. Kuvateos on erilainen ja varmasti arvostettu yrityslahja myös yrityskumppaneillesi. Kirjan hinta on 39 €, ja se sisältää alv:n 10 %. Ennakkotilauksen tehneiden ostajien kirjojen nouto ja maksu KalPa Pro Shopista.

Kuvateoksen julkaisuaikataulu
To 9.10. Klo 10.00-18.00 Ennakkotilauksen tehneet voivat noutaa oman kirjansa KalPa Pro Shopista (Ajurinkatu 18, Carlsonin alakerta) ennen muita.
La 11.10. klo 12.00-13.00 Kuvateoksen virallinen lanseeraustilaisuus KalPa Pro Shopissa, paikalla kirjoja signeeraamassa valokuvaaja Olli Herranen sekä KalPa-legendat Jouni Rinne ja Juha Tuohimaa.
La 11.10. KalPan 85-vuotisjuhlaottelussa kuvateos myynnissä myös jäähallin B-tasanteen KalPa Shopissa. Kirjoja signeeraamassa valokuvaaja Olli Herranen sekä KalPa-legenda Sami Kapanen klo 18.00-18.30.
Ma 13.10. Alkaen kuvateos myynnissä myös muissa myyntipisteissä: K-citymarket Kolmisoppi ja Päiväranta, Prisma Kuopio sekä www.kalpashop.fi.