KalPan kokoperheen toritapahtuma Kuopion torille lauantaina 9.8.2014 klo 10.00–12.00.

Torilla tavataan!
Tule ja tutustu KalPan uudistuneseen joukkueeseen.




KalPan suosittu kokoperheen toritapahtuma saapuu jälleen Kuopion torille lauantaina 9.8.2014 klo 10.00–12.00. Tuolloin torilavalla esitellään koko KalPan edustusjoukkue valmentajineen. Paikalla on koko joukkue, ja pelaajia sekä valmentajia saa jututtaa tapahtuman aikana vapaasti, myös nimmareita on jaossa.
 
KalPalla on tapahtumassa oma telttapisteensä, jossa on myynnissä mm. uusia KalPa-tuotteita, kausikortteja sekä Savon Sanomat -turnauksen lauantaipäivälippuja. Savon Sanomat tarjoaa nämä lauantain päiväliput, joilla näkee molemmat sijoitusottelut, edulliseen 10 euron hintaan (norm. 12 €).  Lippu on istumapaikkalippu ja tarjous on voimassa vain toritapahtumassa.

Pelaajaesittelyjen ja -haastattelujen lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua eri toimijoiden pisteisiin ja osallistua erilaisiin kilpailuihin ja aktiviteetteihin. Tarjolla on mm. tarkkuuslaukaisukilpailu, jossa palkintona jaettiin 20 lippua lauantain SS-turnaukseen. Paikan päällä voit osallistua myös arvontaa, jossa palkintona KalPan kausikortti.
 
Tapahtumassa on mukana myös KalPan yhteistyökumppaneita; Olvi, Pohjois-Savon OsuuspankkiData Group KuopioAutotalo LaakkonenMusta Verkosto, Jätekukko sekä Carlson.