KalPa kutsui otteluvieraaksi KalPan koulukiertueen voittajakoulun, Haapaniemen koulun!



KalPa Hockey Oy ja Juniori-KalPa järjestivät tällä kaudella jo kuudennen kerran laajan koulukiertueen alakouluissa syksyllä 2014. Tänä vuonna koulukiertueen teema oli erityisesti koulukiusaamisen ehkäisyssä. Myös Kuopion kaupunki toimi jälleen yhteistyössä KalPan kanssa koulukiertueella tärkeän viestin välittämiseksi.

Koulukiertue vieraili yhteensä yhdeksässä koulussa, jotka sijaitsivat Kuopiossa, Siilinjärvellä, Nurmeksessa ja Suonenjoella.



Koulukiertueen kouluille järjestettiin kilpailu, jonka palkintona oli kiekkoilta KalPan kotiottelussa koulun oppilaille ja opettajille. Koululaisia ja opettajia ohjeistettiin pukeutumaan koulukiertuepäivänä keltamustiin vaatteisiin ja KalPan pelipaitoihin, huiveihin ja huppareihin ja voiton kilpailussa saisi kaikkein keltamustin koulu. Tällä kertaa keltamustassa haasteessa parhaiten onnistui Haapaniemen koulu, joka kutsuttiin tammikuussa jännittävään kiekko-otteluun KalPa-Ässät.

Palkinto oli koululaisille oikein mieluisa ja KalPa-Ässät -otteluun saapui suuri joukko iloisia koululaisia, jotka kannustivat innoissaan KalPan joukkuetta. Ilo oli lapsilla ylimmillään, kun KalPa-maskotti Ruusteri saapui moikkaamaan voittajakoulua.

Katso koulukiertueen video "KalPalainen ei kiusaa":


Koulukiertueella mukana olivat: Kuopion kaupunki, Savon Sanomat, Jätekukko, Laakkonen, Viiking musiikki.

Suuri kiitos kaikille kiertueen yhteistyökumppaneille ja kouluille!