KalPa ja Puijon Pesis yhteistyöhön

KalPa Hockey Oy ja Kuopion Seudun Pesäpalloilijat Ry (Puijon Pesis) ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2014–2015. KalPa toimii jatkossa Puijon Pesiksen varustetoimittajana ja Puijon Pesis hankkii muun muassa seura-asunsa IsoCeessä sijaitsevasta KalPa Pro Shopista. KalPa Pro Shopin valikoimasta saa nykyään myös Karhun pesäpallovälineet sekä -tarvikkeet.

Tällainen urheiluseurojen välinen yhteistyö on erinomainen osoitus Kuopion alueen yhteisöllisyydestä. Urheiluseurat voivat voimansa yhdistämällä saada enemmän aikaan ja luoda positiivista imagoa alueelle. Myös molempien seurojen kausikorttilaiset tulevat saamaan seuran kausikorttia esittämällä esimerkiksi lippuedun vastapuolen urheilutapahtumaan. Nämä lippuedut julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

- On hienoa, että voimme yhdessä KalPan kanssa tarjota monipuolisia aktiviteetteja savolaisille ympäri vuoden. Kun KalPan kausi loppuu, alkaa meidän pesiskausi ja meidän kauden loppupuolella lätkäkausi taas starttailee. Urheilu pysyy mukana vuodenajasta riippumatta, taustoittaa Puijon Pesiksen puheenjohtaja MIka Määttänen.

- Lähdimme mielellämme mukaan yhteistyöhön Puijon Pesiksen kanssa. Tämäntyyppinen toiminta on vielä Suomen mittakaavassa aika harvinaista, joten olemme mielellämme PuPen kanssa asiassa edelläkävijöitä, lisää KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman.

- Pesäpalloharrastajat ovat löytäneet hyvin pesäpallotuotteet KalPa Pro Shopista ja tuotteita on mennyt hyvin kaupaksi jo tässä vaiheessa, kertoo Jukka Koskinen KalPa Pro Shopista.

Tervetuloa pesäpallotarvikeostoksille KalPa Pro Shopiin!