I Love Kuopio Festival lähestyy hurjaa vauhtia, hanki liput vuoden bileisiin!



Viime vuonna huiman suosion saavuttanut ja loppuunmyyty I Love Kuopio Festival jyrähtää jälleen käyntiin lauantaina 15.11.2014 klo 14.30 alkaen Data Group Areenalla! Luvassa on loistavaa musiikkia ja railakasta menoa vuoden parhaimmissa kinkereissä!

Päivällä koko perheen osiossa yleisöä viihdyttävät Indica ja Mikael Gabriel ja illalla lavan ottavat haltuun legendaarinen Yö-yhtye ja Emma-patsaalla vuoden yhtyeenä palkittu Haloo Helsinki! (iltatapahtuma on K-18)! Iltatapahtumassa juhlakansan tunnelman yllä pitävät myös bilekaraoke sekä tämän päivän kuumimpia biisejä soittava DJ!

I Love Kuopio Festivalin artisteilta on luvassa myös lähiaikoina uutta materiaalia, kun uuden albumin julkaisee lokakuussa niin Haloo Helsinki! kuin myös Yö! Myös Mikael Gabrielilta ilmestyy myöhemmin syksyllä tuplalevy.

Lipunmyynti käy erittäin kuumana ja viime vuonna liput loppuivat kesken! Älä anna näin tapahtua sinulle tällä kertaa vaan varmista pääsysi  ja osta lippusi NYT!

Lippujen hinnat I Love Kuopio Festivaliin:

  • Päiväliput alkaen 17 €
  • Iltaliput alkaen 30 €
  • Kokopäivän lippu alkaen 45 €
Lipun hinta sisältää Lippupalvelun toimituskulut ostettaessa liput KalPan myyntipisteistä, muissa myyntipisteissä kulut saattavat vaihdella. Katso tarkemmat lippuhinnat täältä.

Voit ostaa lippusi suoraan Lippupalvelun netistä tästä.

Viralliset jatkot Gloriassa ja Passion Clubilla!

Loistava biletunnelma ei pääty konsertin jälkeen vaan I Love Kuopio Festivalin viralliset jatkot ovat Kuopion keskustassa ravintola Gloriassa (K22) ja Passion Clubilla (K18). I Love Kuopio Festivalin lippua esittämällä pääset Passion Clubille vieläpä ilmaiseksi!

KalPan kausikortilla kaksi yhden hinnalla I Love Kuopio Festivaliin!



KalPan kausikorttilaisena saat nauttia taas yhdestä loistavasta lisäedusta! Voit hankkia kaksi istumapaikkalippua iltatapahtumaan yhden hinnalla B4- tai C4-katsomoista hintaan 35 € (norm 70 €). Tämä loistava tarjous todellakin kannattaa käyttää hyödyksi! Lue lisää tarjouksesta täältä.

VIP-paikoille I Love Kuopio Festivaliin!



I Love Kuopio Festivaliin on tarjolla erilaisia VIP-tiloja, jotka soveltuvat joko isommille ryhmille tai esimerkiksi kahden hengen juhlaporukoille. Aitioissa ja Kilpikabinetissa nautit tapahtumasta omassa yksityistilassa isommalla porukalla, kun taas Trust Corneriin ja Olvi Hall of Fameen voit ostaa myös yksittäisiä paikkoja.
 
VIP-tilat I Love Kuopio Festivaliin alkaen 70 € +alv. 24 % / hlö, hinta sisältää tilavuokran, lipun ja VIP-menun kahvituksineen. Katso VIP-tilojen lisätiedot ja hinnat täältä.
 
Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi