Hanki kausikortti kaudelle 2014-2015 nyt uskomattoman edullisesti vain 99 euron hintaan! Tarjous voimassa 17.6.2014 asti



Taisteluhenkinen ja nälkäinen KalPan joukkue luistelee kaukaloon kaudella 2014–2015 huomattavia uudistuksia läpikäyneenä. Hankkimalla kausikorttisi nyt, varmistat pääsysi parhaille paikoille Data Group Areenalle seuraamaan, kun KalPa tarjoaa ainoana täysin suomalaisista pelaajista koostuvana Liiga-joukkueena huikeaa jääkiekkoviihdettä Puolesta Savonmaan!

Liity mukaan Mustaan Verkostoon ja hanki kausikortti superedullisesti!



Jos haluat hankkia KalPan kausikortin erittäin halvalla ja nauttia hyvistä jäseneduista niin kannattaa liittyä Mustan Verkoston jäseneksi. Mustan Verkoston jäsenenä pääset helposti ja edullisesti vieraspelimatkoille muiden KalPan kannattajien kanssa. Vieraspelimatkoista saat 4 euron ja vieraspelilippujen hinnoista 3 euron alennuksen. Jäsenenä saat ostettua seisomapaikkakausikortin erittäin edulliseen 99 €* hintaan. Tämä tarjous on voimassa vain 17.6.2014 saakka, joten älä aikaile vaan toimi nopeasti niin varmistat paikkasi jääkiekon huuman parhaille paikoille! Jäseneksi voit liittyä nyt myös KalPan toimistolla. Lisätietoa Mustasta Verkostosta saat täältä.


* Tarjous on voimassa 17.6.2014 asti. Tämän jälkeen Mustan Verkoston seisomapaikkakausikortti maksaa 180 €. Huom. kausikortin hintaan lisätään kausikortin käsittelykulut.

Tutustu tarkemmin muihin kausikorttihintoihin täällä.


KAUSIKORTILLA SAAT PALJON ETUJA!

Ostamalla kausikortin pääset nauttimaan viihdyttävästä jääkiekosta seuraavissa otteluissa:


  • Kaikissa Savon Sanomat -turnauksen otteluissa
  • CHL:n lohkovaiheen 3 kotiottelussa
  • 30 Liigan runkosarjan kotiottelussa
  • Lokakuun juhlaottelussa
Kausikortin haltijana olet lisäksi oikeutettu erilaisiin arvontoihin ja etuihin. Tämän vuoden uutuutena kausikortti on myös tapahtumakortti, jolla kausikorttilainen saa alennuksia/etuja Kuopion alueen eri tapahtumista. Lue lisää Tapahtumakortista täältä. Tarkemmin kaikista eduista voit lukea tästä.


Kausikortilla voit voittaa hienoja palkintoja!

Kausikortin haltijat osallistuvat automaattisesti arvontoihin, jotka järjestetään aina kuukauden ensimmäisen KalPan kotiottelun yhteydessä. Arvonnoissa on mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja kuten lahjakortin ravintola Kreetaan, SOL:n joulusiivouksen tai VIP-liput supersuosittuun I Love Kuopio Festivaliin.

Ensimmäisenä palkintona kausikorttilaisille arvotaan hulppea VIP-ilta 30:lle kausikorttilaiselle aveceineen seuraamaan jännittävää CHL:n lohkovaiheen kotiottelua KalPa-Sparta Prague torstaina 21.8. parviravintola Olvi Hall Of Fameen.



Hanki NYT kausikortti ja olet mukana arvonnoissa kaudella 2014-2015!


Käytä etuseteleitä, etukortteja tai SporttiPassia hyväksi kausikortin hankinnassa!


Muistathan, että voit maksaa kausikorttipaikat kätevästi eri etuseteleillä, etukorteilla tai SporttiPassilla. Katso mitkä etusetelit ja -kortit käyvät maksuvälineinä kausikortin ostamiseen täältä. Tutustu SporttiPassiin täällä.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Katso KalPan toimiston aukioloajat.