Genelec Oy KalPan yhteistyökumppaniksi

KalPa ja Genelec Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kausille 2014-2015 ja 2015-2016. Yhteistyön myötä KalPa haluaa parantaa VIP-tilojen äänentoistoa ja Genelecin kaiuttimilla äänentoisto nostetaan VIP-tiloissa nyt aivan uudelle tasolle.


Hannes-Klubin ja KalPa-aitioiden asiakkaat saavat nauttia KalPan kotiotteluissa
sekä Data Group Areenan konserteissa äänentoistosta maailman huipulta.


 - Olemme kuulleet aiemmin toiveita VIP-tilojen äänentoiston kehittämisestä, etenkin konserttien osalta siihen on toivottu parannusta ja nyt pystymme vastaamaan toiveisiin. Meillä oli tiedossa, että Pohjois-Savossa on maailmallakin erinomaisesti menestynyt ja tunnustusta saanut kaiutinvalmistaja. On hienoa, että pystymme nyt toteuttamaan äänentoiston parantamisen pohjoissavolaisilla tuotteilla, jotka on useaan kertaan valittu maailman parhaiksi, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman toteaa.

 - Genelecin tuotteita käytetään useiden merkittävien kansainvälisten urheilu- ja kulttuuritapahtumien äänituotannossa, esimerkkeinä Olympialaiset ja Eurovision laulukilpailut. Yhteistyö KalPan kanssa on siten meille erittäin luonteva ja mielekäs tapa osallistua sekä urheilu- että musiikkitapahtumien äänenlaadun parantamiseen myös paikallisesti, Genelecin myyntijohtaja Mikko Tuomi kommentoi.