Cumulus KalPan pääyhteistyökumppaniksi



Cumulus nousee KalPan pääyhteistyökumppaniksi kiekkokausille 2014–2015 ja 2015–2016. Yhteistyösopimuksen myötä KalPa tulee esimerkiksi keskittämään kaikki vieraspelimatkojensa majoitukset Restel Oy:n hotelleihin.

- KalPan asema osana Kuopiota on merkittävä ja olemme iloisia saadessamme mahdollisuuden laajamittaiseen yhteistyöhön, kertoo Restelin Keski-Suomen aluejohtaja Juha Tiainen.

- KalPan tulevan kauden linja suomalaisesta joukkueesta sopii hyvin yhteen kotimaisten Cumulus-hotellien kanssa. Uskon, että KalPa on meille erinomainen yhteistyökumppani ja odotamme innolla uuden kiekkokauden alkua, jatkaa Cumulus-hotellien Brand Manager Samuli Heiskala.

- KalPa majoittuu erittäin paljon kauden aikana pitkien pelimatkojen takia ja on todella hienoa, että saatiin Restel Oy pääyhteistyökumppaniksemme. Kevät on ollut haasteellinen, mutta voimme jäädä lomille hyvistä asemista. Tällä hetkellä meillä on kasassa 85 % ensikauden yhteistyösopimuksista. Jatkamme taistelua elokuussa, jotta pääsemme jälleen tavoitteeseemme, kertoo KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

KalPalla on nyt kaudelle 2014-2015 yhteensä 18 pääyhteistyökumppania, joista kuusi on megakumppania.