Ässät-KalPa 2-1. Porista tuliaisena se tämän kauden tavallinen tulos

Ässät-KalPa 2-1 (2-0, 0-1, 0-0)

Tilastot täällä.

Kun hyvin nuori joukkue on kärsinyt kauden mittaan suuren määrän niukkoja tappioita, pudotuspeliviiva on karannut ja vierasottelu on alle kolmen peliminuutin jälkeen tilanteessa 2-0 kotijoukkueelle, kasassa ovat kaikki selkäsaunan ainekset. Mutta, vaikka KalPan kausi on ollut tappioiden tummaksi värittämä, joukkue on kuitenkin jaksanut koko ajan uskoa ja yrittää ja valtaosa tappioista onkin ollut hyvin niukkoja. Niin myös torstaina Porissa.

Niukat tappiot eivät yksittäisissä otteluissa ole yhtään parempia kuin reilut tappiot, tappio on aina tappio. Mutta, pitkässä sarjassa seuraava voitto on todennäköisempi mikäli tappiot ovat tulleet niukoilla eroilla kuin että joukkue häviäisi jatkuvasti selvin numeroin. Siinä kun porilaisen nakkikioskin tavallisin annos on porilainen, KalPan tämän kauden tavallisin tulos on ollut niukka tappio. Niin myös torstaina Porissa.

KalPa nousi kuopasta pelillisesti siten, että se vei ottelun laukaukset selvästi, nousi toisessa erässä Joonas Riekkisen osumalla yhden maalin päähän ja haki tasoitusta aivan ottelun loppuun asti. Tuloksellisesti keltapaidat eivät Ässien ottelun kolmen ensimmäisen minuutin aikana kaivamasta kuopasta kyenneet kuitenkaan nousemaan.

Seuraava ottelu ja KalPan viimeinen ottelu ennen helmitaukoa on perinteinen alkuvuoden tapahtuma, Savolaisten peli. Lämpimästi tervetuloa savolaisuudesta ylpeänä Trust Kapital Areenalle! Pukukoodina keltaiset ja mustat värit.