Pelicans-KalPa 5-0. Kuinka joukkue reagoi tyrmätyksi tulemiseen?

Pelicans-KalPa 5-0 (3-0, 2-0, 0-0)

Tilastot täällä.

Kun jääkiekko-ottelun voittajasta ei ole toisella erätauolla epäselvyyttä, valmennukselle ja pelaajille on seuraavaa ottelua ajatellen merkitystä sillä kuinka ryhdikkäästi joukkue esiintyy viimeisessä, voiton kannalta jo merkityksettömässä erässä. Osa kannattajista osaa arvostaa numerollista ryhtiliikettä viimeiseen erään, osalle sillä ei ole minkäänlaista merkitystä. Mikä yhdistää valmennusta, pelaajia ja kaikkia kannattajia, on mielenkiinto sitä kohtaan kuinka pelaajat reagoivat nöyryyttävään tappioon ja minkälainen on lataus seuraavan ottelun alkaessa.

Pelicans-vahti Jere Myllyniemi torjui 32 kertaa, KalPa-vahdit Antti Ore ja Pekka Tuokkola torjuivat yhteensä 14 laukausta. Pelicans voitti ottelun 5-0. Analyysi on hyvin yksinkertainen, Pelicans oli tyrmäävän tehokas ottelun puoliväliin asti ja KalPa oli luokattoman tehoton koko ottelun ajan.

Joukkueet kohtaavat toisensa lauantaina Kuopiossa jo noin 20 tunnin kuluttua siitä kun päätössummeri soi perjantaina Lahdessa. Mikä on KalPan vastaus Trust Kapital Areenalla, oman kotiyleisönsä edessä jossa se on pelannut joulu-tammikuussa hyvin? Jos haluat nähdä ottelun johon on mielenkiintoiset ennakkoasetelmat, tervetuloa!