Pekka Tuokkola kaukalon kuningas, Tappara ratkaisi ajassa 58.55

Tappara-KalPa 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)

Tilastot täällä.



Usein väkevää alivoimaa pelaava joukkue voittaa otteluita, koska se vaatii sydäntä ja sitoutumista. KalPa on aloittanut kauden pelaamalla loistavaa alivoimaa ja ehti lajikielellä tappaa peräti 19 peräkkäistä kaksiminuuttista kolmessa ensimmäisessä ottelussa.

Mutta, sitten tuli Tapparalle ottelun 10. ylivoima, KalPalle kauden 19. alivoima ja kiekko päätyi viimein savolaisten maaliin. Surullista oli, että maali syntyi ajassa 58.55 ja jo ironista oli, että jäähyn syy oli väärä vaihto. Sitä saa mitä tilaa, valitettavasti.

Maalinteon tuska jatkui KalPalla myös Tampereella, mutta kuten vanha kiekkoviisaus kuuluu, vasta sitten on syytä suureen huoleen kun ei ole edes maalipaikkoja. Niitä KalPalla oli voittoon asti, kuten oli kahdessa ensimmäisessäkin ottelussa.

KalPa-maalilla tuore tyttövauvan isä Pekka Tuokkola oli kaukalon kuningas ja antoi joukkueelleen ilmiömäisillä torjunnoillaan mahdollisuuden voittaa ottelu. Nyt pisteitä ei tullut, mutta tiistaina nähdynlaiselle maalivahtipelille KalPan on erittäin hyvä rakentaa pelinsä jatkossa ja voittoja alkaa tulla. Uskoa antaa myös aktiivisuus maalinteon yrittämisessä, suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluvan Tapparan maalia kohti lauotut 28 laukausta Hakametsässä on korkea määrä.


Seuraavat kotiottelut:
 - Pe 20.9. klo 18.30 KalPa-Ilves  Classic
 - Ti 24.9. klo 18.30 KalPa-Ässät  Supersaver
 - La 28.9. klo 17.00 KalPa-TPS  Classic