Pe 27.12. KalPa-Ilves: Suosittu väliviikon viihdepläjäys on täällä taas! Liput kätevästi netistä!

KalPa - Ilves Trust Kapital Areenalla pe 27.12. klo 18.30. Otteluisäntä: Jazura International Sdn Bhd.

Lähtökohdat kauden tähän asti tärkeimpään otteluun ja kauden ensimmäiseen "kuuden pisteen otteluun":

 1. Joukkueiden kurssit osoittavat keskenään aivan eri suuntiin. Ilves oli alkusyksyn iloisimpia yllättäjiä ja alkutalven tuskaisimpia joukkueita. KalPa oli alkusyksyn suurimpia pettymyksiä ja alkutalven kovimpia tason nostajia.

 2. Ilves oli edellä jo 17 pistettä, nyt enää kuusi pistettä. Seuraavista kolmesta ottelusta joukkueet pelaavat toisiaan vastaan kaksi. KalPalle noista kahdesta ottelusta kuusi pistettä ja Ilveksen etumatka olisi ajettu jo kiinni.

 3. KalPa lähti tauolle kahdella voitolla ja edellisestä viidestä kotiottelustaan se on voittanut neljä. Kuopion iso kaukalo, "Niiralan lentokenttä" on jälleen vastustajille ikävä paikka tulla pelaamaan. KalPalla on henki päällä!

 4. Pohjoisamerikkalainen kiekkosanonta toteaa, että "Ei ne nimet selässä, vaan se logo rinnassa". Juuri ennen joulutaukoa KalPa taisteli raihnaisenakin kolmesta vaikeasta ottelusta upeasti seitsemän pistettä. Ylöspäin nousevan KalPan henki on nyt niin väkevä ja nälkä voittaa on niin kova, että kokoonpanoa on turha tuijottaa.

 5. Viimeisen viiden kauden "väliviikon" kotiotteluiden yleisökeskiarvo on ollut peräti 4648 katsojaa ja KalPa on voittanut noista viidestä ottelusta neljä viimeisintä. Tunnelmaa? Kyllä, juuri sitä näissä otteluissa on riittänyt!

Liput kannattaa siis varmistaa ajoissa, kätevästi netistä täältä!


Snadiparkki-palvelu:
KalPa ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelun, johon pienet lapset voi jättää KalPan ottelutapahtuman ajaksi turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon, Trust Kapital Areenan lähistölle Kasarmikadulle. Palvelu koskee perjantai- ja lauantaiotteluita. Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Trust Kapital Areenan A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-,C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 

Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.


Lippujen myynti, Trust Kapital Areena:
Lipunmyynti A-ovelta alkaen klo 17.30. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voi ostaa myös seisomapaikkoja. Oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen klo 17.30.
 

Pysäköinti:
Trust Kapital Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.


Toman 4. erä:
Ottelun päätyttyä KalPa-Klubilla Toman 4. erä. Ensin ottelun jälkeen nähdään tv:stä lehdistötilaisuus ja sen jälkeen kuullaan KalPa-valmentaja Tommi "Toma" Miettisen kommentit ottelusta. Tilaisuus on kaikille avoin!


Jälkipelit:
KalPan kotiotteluiden viralliset Jälkipelit alkavat ravintola Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Vieraina KalPa-pelaajista nyt hyökkääjät Janne Kolehmainen ja Ossi Saarinen.

Seuraavat kotiottelut:
- Pe 27.12. 18.30 KalPa - Ilves  Classic
- La 4.1. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium
- La 11.1. klo 17.00 KalPa - Kärpät  Premium