Lukko-KalPa 3-2 JA. KalPa jälleen pirteä, tuomisina yksi piste

Lukko-KalPa 3-2 JA (1-0, 0-1, 1-1, 1-0)

Tilastot täällä.



KalPa haki kahden ottelun länsirannikon kiertueelta yhteensä neljä pistettä. Pisteet tulivat yhdellä puhtaalla voitolla ja yhdellä yliajan tappiolla - saman verran pisteitä olisi saanut myös kahdella yliajan voitolla. KalPan esitysten ero ennen ja jälkeen marrastauon on ollut kuin yöllä ja päivällä, valmennus ja joukkue ovat tehneet tauon aikana yhdessä silminnähden hyvää työtä.

Tuloksellisesti yhteensä neljä pistettä Ässiltä ja Lukolta vieraista nyt on hyvä suoritus, pelillisesti savolaisten suoritus oli vielä parempi. Pisteiden myötä KalPa jätti viimeisen sijan taakseen, mutta reissu jätti myös positiivista nälkää. Kaksi lisäpistettä Raumalta jäivät pienestä kiinni, kolmannen erän loppupuolen laukauksesta Lukko-maalin rautaan.

KalPan tasoituksessa Marko Kauppinen ja Janne Kolehmainen näyttivät, mitä tarkoittaa kun kiekko toimitetaan viivalta maalille asti ja kun maalinteon tukitoimet ovat oikein ajoitettuja. Se tarkoitti maalia, Kolehmaisen ohjatessa maalin edestä Kauppisen lujan matalan laukauksen verkon perukoille. Oppikirjamaisuutta oli myös johto-osumassa kun Heikki Liedes nousi röyhkeästi maalin takaa maalille ja ujutti kiekon maaliin. Ensimmäisen Liiga-maalin myötä Liiga-tulokas sai kiekon kartanonsa palkintohuoneen vitriiniin. Maalilla Pekka Tuokkola oli jälleen hyvä, nyt 20 torjuntaa.

KalPa sai ottelussa myös rangaistuslaukauksen, mutta maalia ei syntynyt. Lukon tasoitus vastaavasti syntyi juuri rankkarista. Ottelun loppupuolen ja jatkoajan perusteella pisteet vaikuttivat lähtevän monikkomuodossa vieraiden mukaan, mutta Lukon ratkaisun syntyessä ajassa 64.55 Savoon lähti pisteitä yksikkömuodossa.

Kympillä kymmenen joukkoon: istumapaikat alkaen vain 10 euroa! Lue lisää täältä! #takaisinhallille.


Seuraavat kotiottelut:
- Pe 22.11. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit  Premium
- Pe 29.11. klo 18.30 KalPa - Ilves  Classic