Liigastartti maanantaina 9.9. Helsingissä - katsottavissa myös IS TV Livessä!

Maanantaina 9.9. järjestetään Helsingin Kampissa Liigastartti. Kamppiin Narinkkatorille on koottu jokaisen Liiga-seuran pelaajajättiläinen, jonka vieressä voi käydä poseeraamassa. Varsinainen Liigastartti-tapahtuma on viereisessä ravintolassa, The Circuksessa, jossa on mukana jokaisen Liiga-seuran edustajia. KalPan pelaajista paikalla ovat kapteeni Jukka Voutilainen sekä puolustaja Miika Koivisto. Myös päävalmentaja Jari Laukkanen on mukana.

Liigastartti alkaa esittelyillä kello 13. Sitä seuraa lehdistötilaisuus, jonka aikana Urheilusanomien kiekkotiimin reippaat, mutta ronskit ukot haastattelevat pelaajia, valmentajia ja kiekkovaikuttajia. Ja kaikki tämä tapahtuu suorassa lähetyksessä IS TV Liven välityksellä. Linkki streamiin täällä.

Suora lähetys kattaa myös kello 16 alkavan yleisötilaisuuden ja sen tähtiesiintyjät. Katso tarkemmat tiedot yleisötilaisuudesta alta.

Suora lähetys on käynnissä siis kello 13.00-18.30. Lähetys loppuu kello 18.30, vaikka ohjelma olisikin vielä kesken. Lähetys ei näy mobiililaitteilla, joten asetu pöytäkoneen ääreen ja nauti show'sta.

Näin pääset itse osallistumaan yleisötapahtumaan Helsingissä:

Tule juhlimaan Liiga-kauden starttia maanantaina 9.9.2013 The Circukseen Helsingin Narinkkatorilla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ikärajaa.

Ovet avautuvat klo 16. Lavalla nähdään esiintyjinä mm. JVG, ASTE, MIKAEL GABRIEL sekä ELASTINEN.

Ohjelmassa on lisäksi pelaajahaastatteluja sekä mahdollisuus ottaa yhteiskuvia Liiga-kiekkoilijoiden kanssa. Paikalla on myös Kanada-malja, kotimaisen kiekkoilun tavoitelluin palkinto.

Tilaisuuden juontaa Nelosen kiekkotiimin aisapari Petteri Ahomaa & Jani Alkio.