Lauantaina KalPa-Pelicans: NYT on pelissä isot panokset! Tervetuloa!

KalPa - Pelicans Trust Kapital Areenalla la 18.1. klo 17.00. Otteluisäntä: Kuopion alue.

Lähtökohdat kauden tähän asti tärkeimpään kotiotteluun, todelliseen "kuuden pisteen otteluun":

 1. Ennen perjantain Veikkauskierroksen ensimmäistä ottelua Lahdessa KalPan ero pudotuspeliviivaan on 13 pistettä. Runkosarjaa on pelaamatta vielä paljon, peräti kolmasosa eli 20 ottelua.

 2. KalPan osakkeita nostaa paljon se, että KalPa on pelannut yhden ottelun Pelicansia vähemmän ja lisäksi joukkueet kohtaavat toisensa vielä helmikuussa Kuopiossa sekä maaliskuussa Lahdessa.

 3. KalPan osakkeita nostaa myös se, että se on ollut tällä kaudella keskinäisissä otteluissa niskan päällä. Lokakuussa Kuopiossa Pelicans voitti 1-3, seuraavana päivänä Lahdessa KalPa voitti 1-2. Joulukuussa Kuopiossa voittaja oli jälleen KalPa, nyt maalein 3-2.

 4. KalPa on selättänyt syksyllä vaivanneen kotikirouksen komeasti, sillä viimeisestä kahdeksasta ottelusta KalPa on voittanut kotiyleisönsä edessä viisi.

 5. Maalivahti Antti Ore torjui ennen joulutaukoa KalPan maalilla kaksi ottelua voittoprosentilla 100 % ja torjuntaprosentilla 94,4 %. Torstaina KalPa kiinnitti Oren loppukaudeksi.


Liput kannattaa siis varmistaa ajoissa, kätevästi netistä täältä!


Snadiparkki-palvelu:
KalPa ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelun, johon pienet lapset voi jättää KalPan ottelutapahtuman ajaksi turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon, Trust Kapital Areenan lähistölle Kasarmikadulle. Palvelu koskee perjantai- ja lauantaiotteluita. Katso lisätiedot Snadiparkista täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Trust Kapital Areenan A-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-,C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- UUTUUS! Mobiililippu, lisätiedot täältä.
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.
 

Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.


Lippujen myynti, Trust Kapital Areena:
Lipunmyynti A-ovelta alkaen klo 16.00. Vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voi ostaa myös seisomapaikkoja. Oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen klo 16.00.
 

Pysäköinti:
Trust Kapital Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa. Katso lisätiedot täältä.


Toman 4. erä:
Ottelun päätyttyä KalPa-Klubilla Toman 4. erä. Ensin ottelun jälkeen nähdään tv:stä lehdistötilaisuus ja sen jälkeen kuullaan KalPa-valmentaja Tommi "Toma" Miettisen kommentit ottelusta. Tilaisuus on kaikille avoin!


Jälkipelit:
KalPan kotiotteluiden viralliset Jälkipelit alkavat ravintola Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä mr. Jälkipeli Juha Jylhäsalmi, vieraina KalPa-pelaajat Joonas Riekkinen ja Juuso Riikola.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 18.1. klo 17.00 KalPa - Pelicans  Classic  <- Liigan Veikkauskierros
 - To 23.1. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver
 - Ti 28.1. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver