Kotiavauksessa hyvä tunnelma, JYP ratkaisi jatkoajalla

KalPa-JYP 1-2 JA (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.



KalPa ja JYP tarjosivat kauden ensimmäisessä Liiga-kohtaamisessaan lauantaina Trust Kapital Areenalla jännitettävää pitkän kaavan kautta. Ensimmäisen erän torjunnat olivat KalPan Pekka Tuokkola 5 ja JYPin Tuomas Tarkki 5.  Kahden seuraavan erän torjunnat olivatkin sitten yhteensä Tuokkola 5 ja Tarkki 20.

Etenkin toisessa erässä KalPa oli väkevä, mutta ainoan maalin iski erän lopussa kuitenkin JYP. KalPaa se ei lannistanut, ja usko sekä työ palkittiin ajassa 57.33 Marko Kauppisen laukomalla tasoituksella. Jatkoajalla JYP riisti kiekon ja Liigan isoimpiin tähtiin lukeutuva Eric Perrin laukoi ottelun ratkaisun ajassa 63.29.

KalPa pelasi hyvän, lupauksia antavan ottelun, mutta kärsi jälleen maalinteon vaikeudesta, hukattuaan läpiajojakin. Tällä kertaa yksi maali toi yhden pisteen. Kotiavauksen yleisömäärä jäi hieman alle 3400 katsojaan, yleisömäärässä näkyi odotetusti ensimmäinen KalPan tv-ottelu valtakunnankanavalla moniin vuosiin.

Tunnelma Trust Kapital Areenalla oli läpi ottelun hyvä, ja KalPan tasoitusmaalin jälkeen suorastaan loistava ottelun ratkaisuun asti. Kiitos teille, arvoisa kotiyleisö! Tervetuloa tuulettumaan Trust Kapital Areenan tunnelmaan jälleen perjantaina 20.9. kun vastaan asettuu Tampereen Ilves!


Seuraavat kotiottelut:
 - Pe 20.9. klo 18.30 KalPa-Ilves
 - Ti 24.9. klo 18.30 KalPa-Ässät
 - La 28.9. klo 17.00 KalPa-TPS