KalPan tietovisan voittaja 10-vuotias Jesse Kokkonen pääsi jäälle Artturi Lehkosen kanssa!

Matkuksessa vietettiin KalPan perhepäivää lauantaina 21.9. klo 10-16. Tapahtumassa oli 7-15 -vuotiaille lapsille suunnattu KalPan tietovisa, jonka pääpalkintona oli huikea palkinto: jäällemeno valitseman pelaajan kanssa + ko. pelaajan maila nimikirjoituksella sekä liput koko perheelle tiistain 24.9.2013 KalPa-Ässät otteluun! Onni potkaisi Matkuksessa 10-vuotiasta Jesse Kokkosta, joka halusi luistella jäälle yhdessä Artturi Lehkosen kanssa.

Jesse saapui tiistain otteluun yhdessä äitinsä ja isänsä kanssa, ja oli kovasti jännittynyt, mutta innoissaan tästä upeasta kunniatehtävästä päästä luistelemaan jäälle yhdessä KalPan edustusjoukkueen kanssa. Tämä reipas urheilijanuorukainen oli luistellut viimeksi viime talvena, mutta Jesse suoritui upeasti jäällemenosta yhdessä Artturin kanssa.

Artturi Lehkonen ja tietovisan voittaja Jesse Kokkonen saapumassa jäälle

Jesse pääsi osallistumaan isänsä kanssa myös toisella erätauolla järjestettyyn TEHO Sport -erätaukokisaan, jonka isä ja poika upeasti voittivat. Jessen hieno kiekkoilta kruunautui KalPan hienoon 4-0 kotivoittoon, ja poika sai muistoksi vielä Artturin KalPa-Ässät -ottelun mailan Artturin nimikirjoituksella.

Jesse ja Artturi Lehkosen maila, jolla lauottiin illan ottelussa tehot 1+1

- Oli tosi kivaa vaikkakin jännitti, Jesse kiitteli hymyssä suin illan ottelun päätyttyä.

- Lauantaina taas peliin, huikkasi Jessen äiti ja perhe suuntasi onnellisena kohti kotia.

Tästä kokemuksesta riittää perheellä varmasti puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa!