KalPalle voimaa puolustukseen Pohjois-Amerikasta

KalPa on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Jeff Fossin (24) kanssa. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää kuukauden koeajan.

Foss on Nashville Predatorsin kuudennen kierroksen NHL-varaus kesältä 2008. Foss on raamikas (187 cm / 91 kg), kokoisekseen hyvin liikkuva ja oikealta laukova puolustava puolustaja. Hän on pelannut neljä kautta yliopistosarja NCAA:ssa sekä kahdella kaudella ECHL:ssä ja kolmella kaudella AHL:ssä.

 - Ryan Lannonin lopetettua uransa tarvitsimme hänen tyylisen puolustavan puolustajan. Jeff Foss on pelaaja, jonka odotamme tuovan kaivattua voimaa oman maalin eteen ja hän saa vastuuta myös alivoimalla. Kyseessä on meille puolustava roolipelaaja, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

 - Harjoitusleirillä tapahtuneen loukkaantumisen ja NHL:n työsulun yhdistelmänä Fossin pelipaikka oli viime kaudella ECHL:ssä. Pelaajakoordinaattorillamme Janne Kekäläisellä on pelaajasta tarkat raportit ja hän on nähnyt pelaajan pelaavan NHL:n harjoitusleirillä, tiedämme varsin hyvin minkälainen pelaaja meille on tulossa. Foss haluaa saada uralleen uuden startin ja me olemme valmiit tekemään töitä hänen kanssaan, että se onnistuu.

 - Ilman yllättäviä käänteitä tämä on se joukkue, joka aloittaa jääkauden elokuun alussa. Syksyn aikana reagoimme tarvittaessa vastaan tuleviin tilanteisiin.