KalPa-Tappara 2-3. Ilme oikein hyvä, tulos niin tuttu

KalPa-Tappara 2-3 (0-2, 2-1, 0-0)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.




Erittäin nuoren KalPan ilme lauantaina kotiyleisön edessä yhtä suurinta mestarisuosikkia Tapparaa vastaan oli pirteä ja taisteleva. Eli juuri sitä, mitä niin seura kuin myös kotiyleisö haluavat nähdä. Mutta sekään ei nyt riittänyt, kun Tappara pystyi hurjan rutiinieron turvin punnertamaan niukan yhden maalin voiton. Jääkiekossa yhden maalin tappiosta yhden maalin voittoon on kuitenkin pitkä matka, kaksi maalia. Ja tappio on aina tappio, tuli se yhdellä tai yhdeksällä maalilla.

Lauantain kokoonpanoon nimetyistä 20 KalPa-pelaajasta peräti 13 on syntynyt 1990-luvulla, tosin heistä Ville Leskinen joutui jäämään ottelusta viime hetkellä pois. Tämä kausi on nuorille pelimiehille todella kova koulu miesten peleihin, mutta heissä on tulevaisuudessa suuri potentiaali. Siitä yhtenä osoituksena isäntien kuudesta tehopisteestä nämä nuoret merkkauttivat nimiinsä viisi. Kotiyleisöä maaleillaan huudattivat 1-2:een kaventanut Tomi Körkkö sekä 2-3:een kaventanut Kasperi Kapanen.

Seuraavaksi KalPa kohtaa vieraskaukalossa ensin tiistaina HIFKin ja torstaina Pelicansin. Savolaisten Liiga-kauden toiseksi viimeinen viikko päättyy kotiyleisön edessä lauantaina, vastustajana sarjassa juuri KalPan edellä oleva TPS. Ottelu on samalla jo kuluvan kiekkokauden viimeinen viikonloppuottelu Savossa.


Seuraavat kotiottelut:
 - La 8.3. klo 17.00 KalPa - TPS  Classic
 - To 13.3. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic