KalPa Pro Shopista Lippupalvelun valtakunnallinen lippukauppa

KalPa Pro Shop laajenee Lippupalvelun valtakunnalliseksi lippukaupaksi.


KalPa Pro Shop laajentaa palvelujaan ja muuttuu 1.4.2014 alkaen Lippupalvelun valtakunnalliseksi lippukaupaksi. Jatkossa KalPa Pro Shopista saa Lippupalvelun kaikkien tapahtumien pääsyliput. Lippupalvelulla on Suomessa yli 80 lippukauppaa ja Lippupalvelu on alan markkinajohtaja Suomessa. Tämä lippukauppa yhteistyö tiivistää entisestään KalPan ja Lippupalvelun pääyhteistyökumppanuutta.

Lippupalvelun tulevia tapahtumia Kuopiossa ovat muun muassa:

  • Rähinä-Special & Special Car Show la 3.5.2014

  • UIT Ilosofian oppitunti ti 10.6.- ke 11.6.2014

  • Kuopio Wine Festival 2014 pe 27.6.-la 5.7.2014

  • Kalevan Kisat to 31.7.- su 3.8.2014

Siirry Lippupalvelun sivulle tästä.

Lippupalvelun liput voi ostaa suoraan KalPa Pro Shopista tai liput voi myös tilata etukäteen esimerkiksi Lippupalvelun nettisivuilta tai puhelinpalvelusta ja noutaa varausnumerolla KalPa Pro Shopista. Huomioithan että netistä ennakkoon varatuista lipuista peritään 2,00 euroa / lippu varausmaksua palvelumaksun lisäksi. Puhelinpalvelusta varatuista lipuista ei peritä erillistä varausmaksua.


KalPa Pro Shopissa laaja valikoima urheilutuotteita

KalPa Pro Shopin valikoimasta saa nykyään myös Karhun pesäpallovälineet sekä -tarvikkeet. Valikoimissa on tietenkin myös KalPan irtoliput, KalPa-tuotteet sekä jääkiekkovarustemerkin Bauerin tuotteet. Myös jääkiekkoluistimien teroitus hoituu KalPa Pro Shopissa.

KalPa Pro Shop sijaitsee Carlsonin tavaratalon pohjakerroksessa, IsoCeen aukiolla, aivan Kuopion keskustassa.




 Tervetuloa lippuostoksille KalPa Pro Shopiin!