KalPa panostaa valmennukseen, tässä vahvistettu valmennustiimi kausille 2013-2015

Edustusjoukkueen valmennustiimiä kasvatetaan neljän hengen vahvuiseksi. Valmennuksen muodostavat päävalmentaja Jari Laukkanen, HIFKin SM-liigajoukkueessa valmentajana viimeksi toiminut Antti Pennanen, pitkän pelaajauransa päättänyt Tommi Miettinen sekä maalivahtivalmentajana jatkava Ilpo Kauhanen. Kaikkien sopimukset ulottuvat kevääseen 2015.
 
 - Haluamme saada pelaajistamme irti vielä enemmän ja siksi panostamme nyt lisää valmennukseen. Kun valmentajia on yksi enemmän, se mahdollistaa paremmin pelaajien henkilökohtaisen valmentamisen, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.


Perinteikkään seuran valmennus 2013-2015: Miettinen, Laukkanen, Kauhanen, Pennanen.

KalPa luottaa savolaiseen taitojääkiekkoon

Kauden viimeisen ottelun jälkeen päävalmentaja Jari Laukkanen on tehnyt perusteelliset analyysit niin joukkueen suorittamisesta pudotuspeleissä kuin jokaisesta pelaajasta, jotka seuran johto on käynyt huolellisesti läpi.

KalPa pelasi vahvan runkosarjan, taistellen runkosarjan voitosta aina helmikuun lopulle asti. Tämä joukkue jatkaa hyvin pitkälle samana, mutta pelaajien henkilökohtaista valmentamista sekä joukkueen pelitapaa kehitetään.

 - KalPan pelillinen identiteetti on myös tulevaisuudessa savolainen taitojääkiekko, perustuen yksilötaitoon ja vahvaan liikkeeseen. Nykyaikaistamme peliämme edelleen, tulemme suoraviivaistamaan pelaamista, Jari Laukkanen kertoo.

 - Yksilöitä roolitamme vielä tarkemmin, aiemmin meillä on ollut enemmän monen roolin pelaajia. Esimerkiksi pelillisesti johtaviin ruutuihin on tarjolla kaksi kansainvälisestikin todella kovan luokan lupausta, Lehkonen ja Kapanen, joille tarjoamme ennakkoluulottomasti paikkoja kärkiketjuihin.

Tuleva kausi on Laukkaselle KalPan päävalmentajana ensimmäinen, kun hän pääsee valmistamaan joukkuetta kauteen keväästä asti. Viime vuosina KalPa on aloittanut joukkueharjoitukset heti vapun jälkeen.
 
 - Maanantaina 22.4. kello 8.00 solmii koko joukkue lenkkikenkien nauhat, pois lukien maajoukkuepelaajat. Lupaan joukkueelle erittäin hikipitoisen kevään ja kesän, edessä on muun muassa Puijon portaita.