KalPa kiinnitti pronssijoukkue Lukon ykkösketjun laitahyökkääjän Janne Keräsen

Reilusti joukkuettaan uudistava KalPa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Liigan pronssijoukkue Lukon ykkösketjun laitahyökkääjän Janne Keräsen (26) kanssa. Keränen sopii erinomaisesti KalPan pelilliseen identiteettiin, energiseen ja liikkuvaan taitokiekkoon.

Laitahyökkääjä tuo KalPaan merkittävän paljon luisteluvoimaa, työntekoa ja periksiantamatonta taistelua sekä myös taitoa ja maalintekopotentiaalia.

Keränen on pelannut Liigaa HIFKin ja Lukon riveissä yhteensä 442 ottelua, joissa on syntynyt pisteet 68+94=155. Keränen on ollut tasainen maalintekijä, viidellä Lukko-kaudellaan hän teki neljä kertaa vähintään 11 maalia.


"Kertsi" on jälleen yksi uusi KalPan näköinen hankinta, liikkuva ja taitava.


"Uskon, että pystymme kilpailemaan hyvistä sijoista"

 - KalPa on ollut aina kiekollinen ja hyvin liikkuva joukkue joka pelaa näyttävää lätkää. Liike ja taito ovat myös mun omat vahvuudet ja kun KalPa osoitti kiinnostusta, ilman muuta halusin tulla Kuopioon, Janne Keränen innostuu.

 - Täällä on varmasti opittu viime kaudesta ja uskon, että tulossa on hyvä kausi. Tänne rakennetaan hyvää joukkuetta, liikkuvaa, taitavaa ja taistelevaa. Uskon, että sillä joukkueella pystymme kilpailemaan hyvistä sijoista.


"Janne tuo joukkueeseemme paljon lisäarvoa"

 - Janne tuo joukkueeseemme paljon lisäarvoa. Hän on todella hyvin liikkuva, työteliäs ja taitava pelimies. Janne on vahvasti sen tyylinen pelaaja, mitä meidän pelityylimme vaatii. Lisäksi hän tuo joukkueeseen kokemusta ja varmaa suorittamista, kertoo urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

 - Janne pelasi hyvän kevään isossa roolissa ja haemme sille jatkumoa. Meillä hänelle on tarjolla iso rooli ja odotamme jotta hän pystyy odotuksiin vastaamaan. Haluamme saada Jannesta esiin vahvuudet ja potentiaalin ja KalPassa hän saa pelata vahvuuksillaan.