KalPa-Blues 1-2. Palkinto hyvästä taistelusta jälleen yhden maalin tappio

KalPa-Blues 1-2 (1-1, 0-0, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.


 


KalPa osoitti jälleen lauantaina, että se pystyy pahasti siipirikkoisenakin haastamaan nuoruuden innolla ja yritteliäisyydellä aivan tasapäisesti Liigassa joukkueen kuin joukkueen. Tällä kertaa savolaisten kanssa tiukille joutuivat espoolaiset. Lopulta ottelu päättyi kuten suurin osan KalPan otteluista tällä kaudella, palkinto hyvästä taistelusta oli jälleen yhden maalin tappio.

Luovuttamisesta ja taistelun puutteesta KalPaa ei voi syyttää sitten millään. Tosi asia vain juuri tällä hetkellä on se, että suurella sydämellä taistelu riittää taisteluun otteluiden voitosta, mutta voittamiseen rahkeet eivät vain riitä. Siinä kun erittäin nuorelta joukkueelta löytyy suurta sydäntä, yritystä ja taistelutahtoa, niin kokemusta ja sen mukanaan tuomaa kylmäpäisyyttä ratkaisuhetkillä vastaavasti puuttuu. Ja sen myötä jäävät puuttumaan myös ne kaikista tärkeimmät - voitot.

Isäntien ainoan osuman, joka oli samalla ottelun avausmaali, viimeisteli Jussi Timonen jolle onnistuminen oli maalin muodossa ensimmäinen tällä kaudella. Maalilla nuori Henri Kiviaho pelasi hyvän ottelun torjuen tasan 20 kiekkoa.

Pahoittelemme, että yllättävän teknisen vian johdosta ottelun lehdistötilaisuutta ei saatu tallennettua kotisivuille katsottavaksi.

SM-liiga jää nyt helmitauolle. KalPa palaa tauolta suoraan kotiyleisön eteen tiistaina 25.2., jolloin vastaan saapuu HPK. Ottelu on hinnaltaan hyvin edullinen, Supersaver -kategorian ottelu! Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
 - Ti 25.2. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - La 1.3. klo 17.00 KalPa - Tappara  Classic
 - La 8.3. klo 17.00 KalPa - TPS  Classic