JYP-KalPa 1-0. Tuomas Tarkin unelmailta pelasti JYPin

JYP-KalPa 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

Tilastot täällä.


 


KalPa tuli vierasotteluun JYPiä vastaan hyvin ja pakotti kotijoukkueen ottamaan illan ensimmäisen jäähynsä jo ottelun kolmannella minuutilla. Avauserässä kummallakin joukkueella oli paikkoja, mutta vain JYP onnistui. Erän ainoa osuma syntyi toiseksi viimeisellä minuutilla KalPan oman pään virheen seurauksena.

Kun avauserässä JYP-pelaaja istui jäähyllä kahteen otteeseen, toisessa erässä oli KalPa-pelaajan vuoro astella jäähylle kahteen otteeseen, ja yhtä monesti myös pois jäähyaitiosta. Toinen erä päättyi maalittomana.

Kahden erän jälkeen torjunnat olivat JYPin Tuomas Tarkki 12 ja KalPan Pekka Tuokkola 21. Torjuntojen jakautuminen ei vastannut täysin kenttätapahtumia, sillä KalPa oli ottelussa hyvin mukana.

Kolmannen erän torjunnat Tarkki 16 ja Tuokkola 6 puolestaan vastasivat erän tapahtumia varsin hyvin. Vierasjoukkue toi koko ajan kiekkoa hyökkäysalueelle ja toimitti kiekkoa maalille ja vain Tarkin unelmailta pelasti JYPin. Savolaisten vyörytystä kohti jyväskyläisten maalia johti nuori oululaiskolmikko Tomi Körkkö (22 vuotta) - Sakari Manninen (21) - Ville Leskinen (19). Heistä tuore nuorten maailmanmestari Leskinen pelasi Jyväskylässä uransa ensimmäisen Liiga-ottelun ja sen perusteella nuorella miehellä on hieno tulevaisuus edessään.

Kakkosketjun lisäksi erikoismaininnan KalPasta ansaitsee maalivahti Tuokkola joka torjui 28 kiekosta 27 ollen mainiossa vireessä. Siinä kun Tarkin unelmailta pelasti JYPin, Tuokkolan vahva iltapuhde antoi KalPalle mahdollisuuden voittoon. Nyt se kaatui yhteen oman pään virheeseen sekä käyttämättömiin maalipaikkoihin.

KalPa-Lukko tiistaina 28.1. Trust Kapital Areenalla on Supersaver-ottelu, jolloin nuoren, energisen, yritteliään ja taistelevan KalPan voi nähdä paikanpäällä super-edullisesti! Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
 - Ti 28.1. klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver
 - Ti 4.2. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver
 - Pe 7.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic