Iskelmä Oikea Asema historiallisella panostuksella kiekkokauteen

Iskelmä Oikea Asema tekee mittavan panostuksen ensi SM-liigakauteen, sillä kanavalta kuullaan KalPan kaikki koti- ja vierasottelut suorina lähetyksinä. Lähetykset alkavat jatkossa hyvissä ajoin ennakko-osuudella, jossa syvennytään tulevaan peliin, ja kuullaan mielenkiintoisia haastatteluita.
– Lanseeraamme täysin uuden KalPaRadio-tuotteen, jonka ytimessä on tekemisen laadukkuus. Kiekko tulee olemaan meillä suuremmassa roolissa kuin koskaan aiemmin, kertoo Sami Kettunen Iskelmä Oikealta Asemalta.

KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen on mielissään radion KalPa-panostuksesta.
– Iskelmä Oikean Aseman asiantuntevat ja energiset selostukset ovat tärkeä osa KalPa-perhettä. Radio tavoittaa erinomaisesti sellaiset ihmiset, jotka eivät muuten pääse seuraamaan otteluamme. Kotipelien radiointi on meille mitä parhainta markkinointia hallin tunnelmasta, Kuivalainen sanoo.

Aleksis Ärje palaa "kasvattajaradioonsa"


Mikko Juntusen jäätyä selostajan työstä eläkkeelle, homman selostamossa ottaa haltuun 28-vuotias Aleksis Ärje.
– Olen otettu, kun emeritus-selostaja Juntunen oli suositellut minua seuraajakseen, Ärje sanoo.
Moni kuuntelija muistaa edelleen, kun Ärje selosti mukaansatempaavalla tyylillään KalPan ottelut radioon kaudella 2007-08.
– Koen Iskelmä Oikean Aseman kasvattajaradiokseni. Täällä minulle annettiin jo nuorena poikana iso vastuu, tuo oli ensimmäinen kauteni SM-liigaselostajana. Siitä jäi erittäin lämpimät muistot.
Kauden jälkeen Ärje lähti opiskelemaan yliopistoon puheviestintää.
– Kaikille osapuolille jäi silloin tunne, että vielä joku päivä palaan KalPan pelien selostajaksi. Nyt se päivä on jo lähellä, Ärje hymähtää.
Aleksis Ärje on tehnyt urallaan puolisen tuhatta selostusta. Viime kaudella hän selosti jääkiekkoa valtakunnallisella Radio Citylla ja UrhoTV:llä.

Kuuntele kiekkoarkistosta: Ärje selostaa KalPalle voiton kaudella 2007-08 (tiedosto mp3-muodossa).