Hyväntekeväisyyshuutokaupassa myynnissä upeita keräilyharvinaisuuksia NHL:sta, KHL:sta ja kotoisesta Liigastamme!

Claybay Hockey ry kerää varoja Juniori-KalPan kiekkojunioreille myös verkkohuutokaupassa.

Sunnuntaina 15.12. pelattavan KalPan edustusjoukkueen ja Claybay Skeleguinsin välisen hyväntekeväisyysottelun rinnalla Claybay järjestää myös nettihuutokaupan Huuto.net -palvelussa. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan Juniori-KalPan vähävaraisten lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseen. Lue lisää varsinaisesta rahankeräyksestä etusivultamme.

Huutokauppa avataan keskiviikkona 11.12.2013 ja se sulkeutuu 18.12.2013 klo 12.00. Huutokaupassa on myynnissä mm. nykyisten ja entisten KalPa-pelaajien sekä muiden tunnettujen jääkiekkoilijoiden lahjoittamia signeerattuja muistoesineitä ja pelipaitoja. Myynnissä on esimerkiksi Kimmo Timosen ja Scott Hartnellin signeeraamat paidat, Teemu Hartikaisen signeeraama KHL-maila sekä Tuomas Kiiskisen signeeraama pelattu KHL-kiekko - näihin keräilyharvinaisuuksiin kannattaa tutustua!

Huutokauppakohteet löydät Huuto.net -palvelusta myyjän tunnuksella ”Claybayhockey” (Tarkennettu haku).

Katso kaikki huutokaupan kohteet täältä. Klikkaamalla kuvaa uuteen ikkunaan avautuu huutokauppasivu. Tarjouksen tekemistä varten tarvitset tunnukset Huuto.net -palveluun.

Nöyrimmät erityiskiitokset huutokauppaesineiden lahjoittamisesta esitetään KalPa- ja HIFK-organisaatioiden lisäksi Teemu Hartikaiselle, Scott Hartnellille, Marko Kauppiselle, Kalle Kermanille,Tuomas Kiiskiselle, Adam Masuhrille, Iiro Pakariselle, Ville Peltoselle, Juuso Puustiselle, Jussi Timoselle ja Kimmo Timoselle. Tunnemme suurta iloa siitä, että he kaikki ovat lähteneet kanssamme tukemaan juniorityötä.