European Trophyn lopputurnaus Red Bulls Salute 2013 pelataan Berliinissä


Tämän vuoden European Trophyn alkusarjassa edetään kohti Berliiniä. 32 Euroopan parasta jääkiekkoseuraa pelaa European Trophyssa yhteensä 128 ottelua ja parhaimmat etenevät Red Bulls Salute 2013 –lopputurnaukseen Berliiniin. Finaaliturnaus pelataan 19.-22.12.2013.

- Siirrymme luottavaisin mielin järjestämään lopputurnausta yhdessä Euroopan isoimmissa ja parhaimmissa kiekkokaupungeissa, jonka nykyaikainen areena tarjoaa loistavat puitteet finaaleihin, kertoo turnausjohtaja Bo Lennartsson.
- Moni ET-kaupunki oli kiinnostunut järjestämään lopputurnauksen, mutta lopulta päätös oli helppo tehdä. Berliinissä on ammattimainen jääkiekkoseura isännöimässä turnausta ja hienot fanit, joten odotamme innolla Red Bulls Saluten järjestämistä Berliinissä joulukuussa 2013, Lennartsson jatkaa.

Eisbären Berlin on lopputurnauksen isäntäseura ja myös Eisbärenin seurajohto on innoissaan päästessään isännöimään kansainvälistä suurturnausta.

- Uskon, että tämä turnaus on kaikille faneillemme, niin berliiniläislle kuin vierailijoillekin todella mielenkiintoinen, onhan tämä upea tilaisuus päästä tutustumaan Saksan pääkaupunkiin, kertoo Eisbären Berliinin toimitusjohtaja Peter John Lee.
- Eisbären on aina ollut kiinnostunut kansainvälisestä tasosta ja o2 World Areena Berliinissä on erinomainen paikka kansainväliselle jääkiekkoilulle! Viimeksi olemme isännöineet virallista kansainvälistä turnausta vuonna 1999, jolloin Berliinissä pelattiin Continental Cup. Tuolloin Berliini sijoittui toiseksi ja voittaja oli HC Ambrì-Piotta venäläisen AK Bars-Kazanin ollessa kolmas.

Lue lisää European Trophysta www.europeantrophy.com. Tarkempi lopputurnauksen otteluohjelma, karsintajärjestelmä ja turnausmuoto julkaistaan pian. Lipunmyynti Berliinin Red Bulls Saluteen alkaa syyskuussa.