Ennakko: European Trophyn superviikonloppu



Viikonloppuna otetaan jälleen miehistä mittaa ja tällä kertaa tuplaten - KalPa isännöi kahta European Trophy ottelua! Perjantaina 23.8. Trust Kapital Areenalle saapuu vieraaksi UPC Vienna Capitals Itävallasta, ja lauantaina 24.8. vastaan luistelee huippujoukkue HC Slovan Bratislava Slovakiasta.

Viime vuonna Erste Bank -liigan toiseksi paras joukkue Vienna Capitals vei KalPasta voiton kotiareenallaan lukemin 5-2. KalPa on valmistautunut revanssiin: joukkue on päässyt harjoittelemaan hurjalla teholla, kun Artturi Lehkonen, Kasperi Kapanen ja Ossi Saarinen ovat jälleen mukana kokoonpanossa. Myös Wienin joukkue on todella kovatasoinen; he voittivat KHL-joukkue HC Slovanin 4-1 lauantaina 17.8.

- Kilpailu pelipaikoista on kova, erityisesti hyökkääjien osalta. Tulemme edelleen suorittamaan rotaatioita kokoonpanoissa, ja kierrättämään miehiä, kertoo päävalmentaja Jari Laukkanen.

- Perjantaina maalilla nähdään Pekka Tuokkola ja lauantaina Henri Kiviaho.

Lauantain ottelu tarjoaa vähintään yhtä paljon viihdettä, kun viime kaudella KHL:ään siirtynyt HC Slovan Bratislava tulee haastamaan keltamustat. Viime vuoden ET-turnauksessa joukkueet tarjosivat tasaväkisen kamppailun, mutta lopulta HC Slovan voitti KalPan niukasti 3-2 jatkoajalla.

- Lauantaina vastassa on KHL-seura. Se on hyvä mittari niin yksittäisille pelaajasuorituksille kuin koko joukkueelle; näemme missä SM-liiga menee verrattuna KHL:ään.


KalPa - UPC Vienna Capitals Trust Kapital Areenalla pe 23.8. klo 18.30. Ottelun liveseuranta täältä.
KalPa - HC Slovan Bratislava Trust Kapital Areenalla la 24.8. klo 17.00. Ottelun liveseuranta täältä.


Lippujen ennakkomyynti:
- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Kuopio (Ma-Pe 10-18 ja La 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi; infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta; infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (Ma-Pe 8-21, La 8-18, Su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata,Sorakuja 4, Siilinjärvi (Ma-Pe 7-21, La 7-18, Su 12-18)
- Pelipäivinä jäähallin A-ovi. Jäähallin A-oven lipunmyynti aukeaa yleensä tuntia ennen ottelun alkua, vasemmalta ovelta löytyvät ennakkoon varatut liput ja voit ostaa myös seisomapaikkoja; oikeanpuoleiselta ovelta voi ostaa istuma- sekä seisomapaikkoja.
-  KalPan toimisto: yli 5 hengen ryhmäliput istumaan sekä seisomaan. (Ma–To 9.00–16.00 ja Pe 9.00–12.00).
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
 
Pääsylippujen hinnat alkaen:

- Istumapaikat 15 €

- Seisomapaikat:
- Aikuiset 10 €
- *Aleryhmät 7 €
- Pyörätuolipaikat 7 €

* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella! Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi sisään vanhempien valvonnan alaisena.
Hinta sisältää toimituskulut KalPan myyntipisteissä. Toimituskulut voivat vaihdella muilla Lippupalvelun myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

NÄE MOLEMMAT HUIPPUOTTELUT EDULLISESTI! Viikonloppu -lippu: (Pe 23.8. & La 24.8.) vain 22 € KalPan hyökkäyspääty (B4-B7, C4, C6-C7)

 
Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 17.30 A-ovelta. Sisäänkäynti alkaen klo 17.30 kaikilta ovilta.
 
Pysäköinti:
Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa.
 
Seuraavat kotiottelut:
- La 7.9. klo 17.00 KalPa - JYP (European Trophy)