B2-juniorien neljäs välieräottelu Kuopiossa tiistaina, tervetuloa tasoittamaan sarjaa!

B2-juniorien KalPan ja Ilveksen välinen välieräsarja jatkuu Kuopiossa tiistaina. Kolmen ottelun jälkeen Ilves johtaa välieräsarjaa voitoin 1-2.

 - Sunnuntain kolmas välieräottelu Tampereella oli pohjakosketus meiltä kevään playoff-matkalla. Niin maalivahti-, puolustus-, kuin hyökkäyspeli pettivät pahemman kerran ja Ilves otti suurinumeroisen kotivoiton, taustoittaa päävalmentaja Mikko Miettinen.

 - Ei oltu valmiita haastamaan kuin hetkittäin ja se ei näissä peleissä riitä mihinkään. Vaihtoaitioden välillä kuitenkin kipinöi sen verran ottelun aikana, että tiistain kotiottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen ja tunnetta ei tule puuttumaan. Saamme otteluun mukaan pelikiellosta vapautuvan Teemu Kollanin, joten ensimmäistä kertaa tänä keväänä joukkueella on kokoonpanossa kuusi pakkia. Ketjumuutoksia on myös luvassa.

 - Puolivälierissä jo samassa tilanteessa voitoin 1-2 takana olleena ja sarjan 3-2:een kääntäneenä tiedämme miten täältä noustaan.

B2-juniorien neljäs välieräottelu KalPa-Ilves Trust Kapital Areenalla tiistaina 25.3. klo 18.30. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan KalPaa tasoittamaan välieräsarja!