Velho Voutilainen taikoi kaksi maalia, KalPalle täydet kolme pistettä Tapparalta

Tappara - KalPa 2-3 (0-1, 1-0, 1-2)

Tilastot täällä.

KalPan tavoite SM-liigan runkosarjaan on sijat 1-4. Tavoite on kova ja ensimmäinen voitto on nyt otettu. Toisella kierroksella KalPa kohtasi Tampereella Tapparan, joka on nostettu yhdeksi alkaneen kauden suurimmista suosikeista. Voitto oli erittäin tärkeä, kauden ensimmäisellä voitolla on aina joukkuetta rentouttava vaikutus.

Tappara oli taisteleva ja sitkeä ja nousi ottelussa kaksikin kertaa tasoihin. Hyvin läpi ottelun taistelleesta KalPasta tarvittiin tällä kertaa kolme sankarin viittaan pukenutta pelaajaa, että pisteet Tampereelta Kuopioon saatiin. Kiitos kuuluu myös paikalle matkustaneelle Mustalle Verkostolle ja Etelä-Suomen KalPa-kannattajille, jotka kannustivat omiaan hyvin täydet 60 minuuttia.

Maalilla Mikko Koskinen torjui peräti 36 kiekkoa, joista kahdessa viimeisessä erässä yhteensä 30 kiekkoa, joten maalivahdin kunto kiekkosateessa tuli testattua jo toisella sarjakierroksella. Ratkaisijaksi hankittu seuran oma kasvatti Jukka Voutilainen väläytti osaamistaan niin ikään heti toisessa ottelussaan, "Velho" taikoi kaksi maalia, joista ensimmäinen oli todiste miehen loistavasta laukauksesta. Kolmas isoon rooliin astunut mies oli Voutilaisen ja Sami Kapasen välissä pelannut Antti Kerälä, pisteet 1+2 eli syötöt Voutilaisen molempiin maaleihin ja päälle ottelun voittomaali. Maininnan ansaitsee myös Jukka Hentusen syöttö voittomaaliin, valelaukaus, tarkka syöttö lapaan ja Kerälä pääsi ujuttamaan kiekon näyttävästi maaliviivan yli.

Tiistaina Kuopiossa nähdään yksi runkosarjan odotetuimpia kotiotteluita kun vastaan saapuu aina sytyttävä Helsingin Jokerit. Liput otteluun ovat myynnissä, tervetuloa Trust Kapital Areenalle!