Varmista paikkasi kiekkotaisteluissa – hanki kausikortti!



Hankkimalla kausikortin varmistat paikkasi runkosarjan ajaksi KalPan kotiotteluihin ja osallistut samalla kausikorttilaisten keskuudessa järjestettäviin huikeisiin arvontoihin. Kausikorttilaisena saat myös erilaisia etuja KalPan yhteistyökumppaneilta! Lisätietoa kausikorttilaisten eduista löydät täältä.

Koko kauden kausikortin ostamisen rinnalle tarjoamme myös mahdollisuutta hankkia Lauantai-kausikortti. Lauantai-kausikortti on loistava ratkaisu niille, jotka eivät pysty sitoutumaan arkena pelattaviin kotiotteluihin, mutta haluavat olla mukana lauantain kiekko-otteluissa. Huom! Lauantai-kausikortti on myynnissä vain 2.11.2012 asti.

Kausikortin hinta määräytyy jäljellä olevien otteluiden määrän mukaan. Kysy lisää kausikorttien hinnoista KalPan toimistolta.

Huomioithan, että irtolipunmyynnin alkamisen vuoksi vaihtoehdot kausipaikoille ovat rajallisemmat. Kausikortit myydään ainoastaan lippuvihkokausikortteina. Lippuvihkokausikortin käsittelymaksu 5 € / paikka.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100, sählöposti kalpa@kalpa-hockey.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat.

Maksa kausikortti etuseteleillä!





Muistathan, että voit maksaa kausikortin eri etuseteleillä! Nyt on siis hyvä tilaisuus käyttää vuoden 2012 etusetelit pois ja hankkia seteleillä KalPan kausikortti!










Lisätietoa kausikorteista täältä.
Huom! Playoff 2012 -hyvitykset käytettävä 31.10.2012 mennessä!