Tule mukaan Movemberiin!

Joka vuoden marraskuu on Movember-kuukausi. Joka marraskuu Movember vetoaa kaikkiin miehiin jämäkällä pyynnöllä: Kasvata viikset, lisää tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista ja pyri hankkimaan mahdollisimman monta tukijaa viiksiesi kasvun kirittäjäksi.

Tänä vuonna Movemberin virallisena kumppanina toimii jääkiekon SM-liiga, joten myös KalPan liigamiehistö on mukana hyvän asian puolesta. Viiksienkasvatusprojektiin ovat lupautuneet Mikko Koskinen, Antti Kerälä, Janne Kolehmainen ja Juha Toivonen. Näet siis marraskuussa pelaajat entistäkin komeampina liigakaukaloissa!

Toimi kuten aito Kilpisydän ja lähde mukaan Movemberiin. Käy rekisteröitymässä Movemberiin osoitteessa: fi.movember.com, ja anna karvan kasvaa!
VIIKSET TEKEVÄT MIEHEN, VIIKSET TEKEVÄT HYVÄÄ!

Tue myös KalPan joukkuetta Movember-haasteessa ja käy lahjoittamassa rahaa hyväntekeväisyyteen täällä. Lisäämme Movember-sivuille marraskuussa viiksikuvat pelaajista, joten näette kuinka viiksien kasvatus on lähtenyt käyntiin.

Marraskuun ajan myös Veikkaaja-lehti seuraa kahden SM-liigapelaajan viiksiprojektia, toisena pelaajana on KalPan Mikko Koskinen. Millaiset viikset Mikko kasvattaa?

(Huom! Oheinen viiksikuva Koskisesta on manipuloitu.)