Trust Kapital Areenalla klo 18.30: KalPa - Helsingin Jokerit!

KalPa–Jokerit Trust Kapital Areenalla tiistaina 18.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Pelimies

KalPa avasi SM-liigakautensa perjantaina kotonaan JYPiä vastaan 0-3 tappiolla ja nappasi heti perään lauantaina vieraissa Tapparalta 2-3 voiton. Kilpisoturien kausi jatkuu suorastaan ryminällä, sillä joukkue pelaa toisen kotiottelunsa jo tiistaina 18.9. Helsingin Jokerien saapuessa vierailijaksi Kuopion uudelle Trust Kapital Areenalle. Joukkue haluaa varmasti näyttää kotiyleisölle pystyvänsä parempaan.

Kauaa ei savolaisten kiekkojännärien siis tarvitse levätä laakereilla ennen seuraavaa kovatasoista koitosta. Vauhtia ja jännittäviä tilanteita ei nimittäin varmasti tule puuttumaan tiistaina, sillä viime kauden pronssijoukkue Jokereita ennustetaan monien veikkaajien papereissa tämän kauden suurimmaksi mestariehdokkaaksi. Avausottelussaan myös Jokerit kärsi 3-7 tappion HIFK:lle.

Muutamasta loukkaantumisesta huolimatta Jokerien viime kauden avainpelaajat, kuten kokeneet hyökkääjät Ben Eaves, Ilari Filppula, Riku Hahl ja Jani Rita sekä nuoremmat tähdet Teemu Pulkkinen ja Teuvo Teräväinen, ovat joukkueen vahvuudessa edelleen. Puolustuksen kulmakiviä ovat Ossi Väänänen ja tulevaisuuden nimi Teemu Eronen. Uusista pelaajista mielenkiintoa tuo puolestaan Savonlinnasta kotoisin oleva Joonas Rask.

Jokerit on elänyt koko syyskuun käytännössä myrskyn silmässä sen jälkeen, kun hyökkääjä Semir Ben Amor hyökkäsi Ville Peltosen kimppuun HIFK:ta vastaan pelatussa European Trophy -ottelussa. Ben Amor on pelikiellossa aina marraskuuhun saakka ja myös Jarkko Ruutu kärsii vielä tiistaina rangaistustaan ja on sivussa kokoonpanosta. Jokerit joutuu lisäksi tulemaan toimeen ilman päävalmentajaansa Tomi Lämsää ja apuvalmentajaansa Tomek Valtosta, joille langetettiin SM-liigan kummallekin kahdeksan ottelun mittainen toimitsijakielto tappeluun käskyttämisestä. KalPaa vastaan Jokerien vaihtoaitiossa pääohjeita jakaa Hannu Virta.

KalPa saanee tiistain otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon, mikäli joukkueen tähtihyökkääjä Sakari Salminen on pelikuntoinen ja Adam Masuhr on mukana. Pelikuntoon toipunut Jukka Voutilainen varmasti parantaa, kun pelit lisääntyvät, ja maalivahti Mikko Koskinen pyrkii pääsemään hyvään torjuntavireeseen heti kauden alusta saakka. Lopullinen kokoonpano selvinnee kuitenkin vasta ottelupäivänä.

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon!

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen 60 minuuttia ennen ottelua A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta.

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 17.30-18.30. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Kalle Kerman ja Antti Kerälä.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
La 22.9. KalPa-Lukko klo 17.00.