”Syysklassikko” lauantaina 3.11: KalPa–HIFK ja otteluisäntänä Moilas Oy!

KalPa – HIFK lauantaina 3.11. Trust Kapital Areenalla klo 17.00. Otteluisäntä: Moilas Oy



SM-liigan syyskausi huipentuu, ja tätä kiekkoklassikkoa ei kannata missata! Runkosarjan ensimmäinen kolmannes ennen marraskuun maaottelutaukoa saadaan päätökseen lauantaina, kun Helsingin IFK saapuu vihdoinkin vieraaksi Savon sydämeen! Tätä mielenkiintoisempaa vastusta ei Kuopioon voisi edes toivoa, sillä aina yllätyksellinen helsinkiläissikermä pitää varmasti huolen siitä, että mitä tahansa voi sattua ja tapahtua. Kaukalossa on luvassa taatusti vauhtia, rytinää ja vaarallisia tilanteita – sitä parasta mahdollista urheiluviihdettä.

KalPalla on takanaan vierasvoitto Ässistä 4–3 ja niukka 2–3 tappio SaiPalle. Tasaisessa sarjataulukossa seitsemäntenä oleva KalPa matkustaa torstaina vielä Tampereelle Tapparan vieraaksi. Mikä tärkeintä, Kilpisotureiden itseluottamus on korkealla tasolla ja lauantaihin mennessä joukkue ehtii kerätä voimia, nälkää ja extralatausta vielä. HIFK on ainoastaan pisteen KalPaa perässä ja joukkue on aina arvaamaton ja vaikea vastus kenelle tahansa. Kyseessä on KalPan ja HIFK:n ensikohtaaminen tällä kaudella.

HIFK on käytännössä elänyt muutosten keskellä ja myrskyn silmässä aina kauden alla tapahtuneesta päävalmentajan vaihdoksesta (Petri Matikainen -> Pasi Sormunen) ja poliisitutkintaan johtaneista kaukalotappeluista lähtien. Lisäksi pelaajavahvistuksia on tullut ja mennyt. Joukkueen avainpelaajia ovat mm. Ville Peltonen, Lennart Petrell, Markus Granlund, Joakim Eriksson ja Tyler Redenbach, unohtamatta KalPa-kasvatti Iiro Pakarista.

KalPa pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, sillä ainoastaan Jukka Voutilainen ja Marko Kauppinen ovat vielä sivussa. Sami Kapanen ja kultakypärä Sakari Salminen (11+11=22 tehopistettä) muodostavat tappavan tehokkaan tutkaparin. Teinisensaatio Artturi Lehkonen on edelleen vahvassa vireessä, ja puolustaja Adam Masuhr tykittää näyttäviä osuvia. Erityisesti maalivahti Mikko Koskisen torjuntoihin on löytynyt tasaisuutta ja varmuutta. Joukkueen lopullinen koostumus selviää kuitenkin vasta ottelupäivänä.

Todettakoon tilastoista kuitenkin vielä, että viimeisten vuosien aikana KalPan ja HIFK:n väliset ottelut Kuopiossa ovat lähes poikkeuksetta olleet Kilpisoturien juhlaa…

Tervetuloa Trust Kapital Areenalle kannustamaan KalPa voittoon ja hakemaan tunnelmaa pikkujoulukauden alkuun! TAISTELEMME!

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 22 € / 27 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Seisomaan: aikuiset 13 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Ale-ryhmät * 9 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
- Lapset 6 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu.
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 16.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 16.00 alkaen.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16.00-17.00. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
-Kuukauden palkinnon arvonta kausikorttilaisten kesken ensimmäisellä erätauolla.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Sakari Salminen ja Janne Kolehmainen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.

Seuraava runkosarjan kotiottelu:
Torstai 15.11. KalPa-TPS klo 18.30.