Stepan vastaan Koivu -voittolaukauskilpailu päättyi KalPa-juhliin

Kylläpä taas tarjoiltiin kilpisydämille tykytystä täpötäydellä Trust Kapital Areenalla KalPa-TPS ottelussa torstai-iltana.  Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti saadessaan kahden maalin etumatkan Antti Kerälän ja Artturi Lehkosen osumilla.  Vastustajat rankaisivat kuitenkin nopeasti noustessaan tasoihin ja lopulta ohi. Kilpisoturit taistelivat hartiavoimin läpi toisen erän, mutta palkinto tuli vasta kolmannessa erässä kun Sakari Salminen taituroi maalin takaa kiekon maalintekijä Miika Koivistolle

Tepsin hyökkäykset nopeista pystysyötöistä ja KalPan kiekollinen pelaaminen saivat aikaan vaarallisia tilanteita molemmissa päädyissä ja katsomossa saatiin jännittää voittolaukauskilpailuun saakka.  Ainoat onnistujat tässä taistossa olivat KalPan uusi NHL-tulokas Derek Stepan sekä Tepsiin samaisesta liigasta houkuteltu suomalaistähti Mikko Koivu.  Stepan ei jättänyt ketään kylmäksi täräyttäessään kahteen kertaan helpon näköisesti kiekon reppuun ja näin KalPa vei vastustajaansa paremman pistesaaliin kotiin.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit käydä tarkastamassa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä tilanteita videolta kannattaa katsastaa Savon Sanomien sivuilta, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

Seuraava kotiottelu onkin jo ovella, joten varaa paikkasi pian lauantaina 17.11. klo 17:00 Trust Kapital Areenalla pelattavaan KalPa-Blues taistoon!