Ässät kasvatti etumatkaansa toisella voitolla

Torstai-illan playoff-kotiottelussa KalPa-Ässät sallittiin astetta kovempia otteita.  Ässät oli jälleen terävämpi vieden pisteet Poriin maalein 0-2.  Kotijoukkueen lupaava energinen alku koki kolauksen ensimmäisen erän lopussa vieraiden siirtyessä maalin johtoon. Toinen erä ei tarjoillut toivoa sinnittelevälle KalPalle, sillä jäähyaition ovi kävi tiuhaan ja Ässät onnistui kasvattamaan etumatkaansa läpiajotilanteesta.  Kilpisotureiden ensimmäinen osuma oli enemmän kuin lähellä, mutta maalia ei lopulta hyväksytty.

Tunteet kävivät kuumina ja kahakkaa syntyi vastustajan maalin edustalla. KalPa yritti saada kolmanteen erään uutta vaihdetta päälle, mutta laukaukset eivät olleet tarpeeksi vaarallisia Ässä-vahti Antti Raannalle.  Tulevana lauantaina onkin aloitettava puhtaalta pöydältä.

Kotona pelataan playoff-tunnelmissa seuraavan kerran maanantaina 25.3. Trust Kapital Areenalla. Meidän KalPa taistelee, taistele sinäkin!

Tulosseuranta ja tilastot täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.