Polarin sykeveikkauksen voittaja on Miia Räsänen!

KalPa testasi yhdessä Polarin kanssa puolustaja Adam Masuhrin sykettä torstaina 15.11. pelatussa KalPa - TPS -ottelussa. Syke oli koko ottelun ajan seurattavissa yleisölle myös mediakuutiolla. Sykkeenseuranta onnistui hyvin ja yleisöltä saatu palaute oli positiivista: moni innostui sykkeenseurannasta ja etenkin Masuhrin nopeaa palautumista vaihdoista ihmeteltiin.

Katsojat pystyivät ennen ottelua joko Monttupubissa tai Yläpesässä osallistumaan kilpailuun, jossa veikattiin Adam Masuhrin ottelunaikaista maksimisykettä. Adamin maksimisykkeeksi mitattiin toisessa erässä saatu lukema 187. Kukaan vastanneista ei arvannut täysin oikein, mutta lähimmäksi pääsi Miia Räsänen veikattuaan 189.

Yllätyspalkinnoksi KalPa Shopista voittaja saa hienon mustakeltaisen NHL-pipon! Palkinto on noudettavissa henkilöllisyystodistusta vastaan Sport Cafe Pelimiehestä (Tulliportinkatu 54).

KalPa onnittelee voittajaa!

Oheisissa Polarin raporteissa on tarkempaa tietoa Adam Masuhrin sykkeestä ottelun aikana. Parhaiten raportteja voi katsoa klikkaamalla PDF-liitetiedostot auki.

Katso täsmälliset sykeraportit PDF-tiedostona täältä.