Luottopuolustaja Jussi Timoselle peräti neljävuotinen jatkosopimus

KalPa on solminut luottopuolustajansa, seuran oman kasvatin Jussi Timosen (29) kanssa pitkän, peräti neljävuotisen jatkosopimuksen.

Timonen pelasi KalPan edustusjoukkueessa ensimmäisen kerran jo 18-vuotiaana, kaudella 2001-2002 Mestiksessä. Keväällä 2008 kotikaupunkiin palannut, myös 14 ottelua NHL:ssä pelannut puolustaja pelaa Kuopiossa nyt viidettä kautta peräkkäin.

Timonen on SM-liigan joulutauolla KalPan toiseksi pisteahnein puolustaja. 29 otteluun tehdyt pisteet 1+11 sivuavat pelaajan omaa piste-ennätystä jo nyt kauden puolivälissä. Lisäksi puolustajan +/- -tilasto +12 on koko SM-liigan kahdeksanneksi paras. Timosen ollessa tärkeä osa menestyvää joukkuetta, intressit pitkään jatkosopimukseen olivat molemminpuoleiset.

 - Jussi on kasvanut joukkueessa johtavaan puolustavaan rooliin ja on ollut pelillisesti iso osa KalPan nousemisessa menestyväksi joukkueeksi. Jussi on tärkeä esimerkki nuorille pelaajille päivittäisestä työntekemisestä, miten ammattilainen tekee töitä. Kyseessä on viimeisen päälle ammattiurheilija, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.