Loppuvahva Tappara vei pisteet mukanaan

Viihdyttävää runkosarjan viimeistä KalPa-Tappara kotiottelua Trust Kapital Areenalla seurasi tämän kauden suurin kotiyleisö.  Kaivattua tasaisuutta ei KalPalta löytynyt ja vieraat veivät voiton maalein 4-5.

Ottelun avausmaali meni Tapparalle, mutta kotijoukkueen rautaiset puolustajat Antti Halonen ja Marko Kauppinen onnistuivat maaleillaan riistämään johtoaseman.  Toisessa erässä KalPan ajatus harhaili kurinalaisuuden ja kontrollin puuttuessa pelaamisesta.  Maalit erässä menivät Tapparalle 2-1 Kalle Kermanin vastatessa keltamustien osumasta.

Viimeisen erän ensimmäisellä minuutilla syntyi tamperelaisten neljäs maali eikä KalPa päässyt enää uuteen nosteeseen.  Tapparan osuma ylivoimalla ja kahden maalin karkumatka riitti Sakari Salmisen kavennuksen tullessa liian myöhään.

Tulosseuranta ja tilastot täältä, pelitapahtumia videolta täältä, ja ottelukohtaiset pelikuvat täältä.