Lauantain huipputärkeä ottelu KalPa-Kärpät kiinnostaa



KalPa-Kärpät Trust Kapital Areenalla lauantaina 2.3. klo 17.00! Otteluisäntä: Stadium

Runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu tulee tässä!  Vieraaksemme maaliskuun avaukseen lauantaina saapuu pohjoisen pojat Oulusta.  Kärpät on ollut haasteellinen vastus KalPalle läpi kauden.  Tammikuun tasaus -kamppailut osoittivat, että Kuopiossa on ryhdistäydyttävä toden teolla, mikäli halutaan olla vastustajaa parempi.  Keskenäisten otteluiden tilanne tällä hetkellä on oululaisille 4-1.  Sarjataulukkoa ei tässä vaiheessa enää kannata tarkastella, sillä suorasta pudotuspelipaikasta taistelevat joukkueet ovat niin tasaisia että mitä vain voi tapahtua.

KalPa nosti profiiliaan edellisessä vieraspelissään Raumalla iskien hätkähdyttävät viisi maalia.  Kotijoukkueen molemmat maalivahdit Mikko Koskinen sekä Pekka Tuokkola ovat esiintyneet vakuuttavasti ja maalivahtipeli tulee viikonloppuna varmasti olemaan yksi ratkaisevista tekijöistä. 

Ottelussa Lukkoa vastaan alivoimamaalin tehnyt kapteeni Sami Kapanen kommentoi joukkueen suuntaa ja tulevaa Kärppä-peliä seuraavasti:
- Hetkeksi aikaa meiltä unohtui työnteko ja yhteistyön nautinto puuttui.  Alkuviikon peleissä henki oli selvästi positiivisempi ja pelasimme työteliäämmin.  Nämä samat asiat on tuotava lauantain kotipeliin ja oululaiset ovat tiukkana vastustajana sopiva haaste. Tämän hetken vireellä on hyvä lähteä kampeamaan Kärppiä.



Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-la klo 11-20.30, su klo 12-20.30)
- Lippupalvelun myyntipisteet sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.

Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumaan: 18 € / 20 € / 25 € / 27 €
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 68 €
- Seisomaan: aikuiset 13 €
- Ale-ryhmät * 10 €
- Lapset 7 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla) Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa sekä hallin ovella!  Esitetty hinta sisältää toimituskulut 2 €/lippu KalPan myyntipisteellä (Pelimies, KalPan toimisto, jäähallin A-ovi sekä Kotipizza Petonen). Toimituskulu voi vaihdella muilla myyntipisteillä. Lisätietoja toimituskuluista täällä.

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen klo 16.00 A-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta klo 16.00.

Autoilijoille tiedoksi:
- Aivan jäähallin lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemen pysäköintitalosta löytyy noin 250 ilmaista parkkipaikkaa!

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Katsojamääräveikkaus Monttu Pubissa klo 16-17. Oikein tai lähimmäksi veikannut saa Kotipizza Petosen pizzalahjakortin, palkinto noudettavissa B-tasanteen KalPa Shopilta.
- Toisella erätauolla jäällä Olvi Sumo Challenge.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Jälkipelivieraana Tommi Miettinen ja Marko Kauppinen.

Media:
- SM-liigakierroksen kaikki maalit Nelosen IS-Urheilu-uutisten yhteydessä.
- SM-liigakierros YLE Puheella, taajuudella 88,1 MHz.
- SM-liiga seuraa ottelut reaaliajassa täällä.
- YLEn teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.
- MTV3:n teksti-tv seuraa ottelut sivulla 221.