Älä missaa suosikkijoukkueesi otteluita – lataa ilmainen Calmighty-sovellus!

Hei sinä jääkiekon ystävä, älä enää koskaan unohda suosikkijoukkueesi ottelua tai erehdy tuplabuukkaamaan itseäsi pelin ajaksi muualle! Lataa ilmainen Calmighty-sovellus puhelimeesi ja pelikalenteri on aina ajan tasalla mukanasi.

Suosikkijoukkueesi peliaikataulu löytyy nyt uudesta supersuositusta sporttisovelluksesta iPhonelle ja Android-puhelimille! Sovelluksen nimi on Calmighty, ja se on nyt toista viikkoa latauslistojen kärjessä sporttikategoriassa. Voit seurata helposti myös muita urheilulajeja, sillä Calmighty:stä löydät SM-liigan aikataulujen lisäksi mm. Mestiksen, Korisliigan, Salibandyliigan, NBA:n, NFL:n aikataulut sekä tietysti Formulat!
 
Sovellus on ilmainen sekä kuluttajille että joukkueille. Calmightyn yhteistyö Lippupalvelun kanssa mahdollistaa ohjauksen suoraan lipun ostoon tai vaikka ottelun katseluun UrhoTV:n Play-palvelun kautta.
 
Calmighty ei ole Hokkarin kilpailija, vaan enemmänkin kalentereiden Twitter - uusi kanava viestiä kiekkoyleisölle. Mikäli et vielä ole tutustunut sovellukseen, voit ladata sen ilmaiseksi täältä:
 
iPhonelle: http://bit.ly/T2F6ZV
 
Androidille: http://bit.ly/R7VVGt
 
HUOM! nyt voit seurata suosikkijengiäsi ja kuun loppupuolen päivityksessä myös useampaa jengiä kerralla!

Katso myös video: http://www.youtube.com/watch?v=0CONvfSx3Rc&feature=g-upl