Kotiyleisö siivitti kilpisoturit 4-1 voittoon ottelussa Pelicansia vastaan

KalPa aloitti kotiottelun tervehtimällä kannattajiaan Trust Kapital Areenalla lauantai-illan hurmosottelussa Pelicansia vastaan.  Hattutempun pelissä tehnyt Sakari Salminen oli kuin ilmiliekeissä takoen huikeat 3+1 tehot.  Vaikka tasaisuutta edelleen kaivattiin, oli kotijoukkue selvästi vastustajaansa parempi.

Jäällä nähtiin ensimmäisessä erässä samankaltainen näky kuin aiemmissa otteluissa vierasjoukkueen karvatessa rajusti heti ensisekunneilla.  Pelicansin fyysinen pelityyli synnytti maalin edustalla kuumuutta ja vajaan seitsemän minuuttin kuluttua se tuotti vieraille ottelun ensimmäisen maalin.  KalPan ykkösketjun hyökkäyskolmikko vastasi kuitenkin pian, kun Sakari Salminen viimeisteli tasoitusmaalin Matti Kuparisen poikittaissyötöstä.  Tähän Salminen-Kuparinen-Saarinen -ketju ei halunnut tyytyä ja taidokkaat syöttökuviot hyökkäysalueella purivat toistamiseen Salmisen iskiessä ottelun toisen maalinsa.  Ossi Saarisen lisäys ykkösketjuun oli selvästi osuva valinta, sillä syöttöpisteiden lisäksi hän onnistuu maalinteossa ampuen tarkasti yläpesään ja KalPa siirtyi erätauolle kahden maalin johtoasemassa.

Toisessa erässä KalPa notkahti hieman ja Pelicans sai mahdollisuuden tulla takaisin peliin mukaan.  Vaikka erä oli maaliton, tapahtumia ja täpäriä tilanteita riitti.  KalPa-maalivahti Mikko Koskinen otti jälleen roolia ja pelasti kotijoukkueen useampaan otteeseen.

KalPa aloitti kolmannen erän terävästi ja jopa yhden miehen alivoimalla kilpisoturit onnistuivat rakentamaan tilanteita vierasjoukkueen maalille.  Kotiyleisön kannustus senkun voimistui ja hurmoksen keskellä Sakari Salminen teki hienon sisäänajon vasemmalta ja ampui KalPalle 4-1 voittolukemat.

KalPan päävalmentaja Jari Laukkanen oli toista erää lukuun ottamatta tyytyväinen illan peliin ja halusi välittää kiitokset kotiyleisölle koko joukkueen puolesta.

Kotijoukkue tarvitsee tukeasi myös seuraavassa kotiottelussa, joka pelataan Oktoberfest -tunnelmissa Tapparaa vastaan lauantaina 6.10. klo.17:00 Trust Kapital Areenalla. Lisätietoja Oktoberfest -pelitapahtumasta voit lukea täältä ja liput otteluun voit hankkia täältä.