Koskisen suvereeni esitys ja 4-0 voittolukemat KalPalle Espoon Bluesista

Trust Kapital Areenalla nähtiin suuresta maalierosta huolimatta tasaista peliä KalPa-Blues ottelussa lauantaina.  Kotijoukkue onnistui käyttämään maalintekopaikat hyödykseen vastustajaansa paremmin Mikko Koskisen ollessa KalPa-maalilla vankkumaton.  Ensimmäinen erä oli varsin rikkonainen useiden jäähyjen vuoksi, mutta KalPan Jussi Timonen onnistui kuitenkin avaamaan maalitilinsä vieden kilpisoturit johtoon.

KalPa myllytti vieraspäädyssä aikaansaaden monia maalipaikkoja ja toisen erän viimeisillä minuuteilla Tommi Miettinen siirsi kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle.  Bluesin mahdollisuudet päästä peliin mukaan menivät, kun kolmannen erän alkuun napsahti pelirangaistus rumasta laitataklauksesta jota seurasi lisäksi kaksiminuuttinen.  Kahden miehen ylivoimalla kilpisotureilla ei kauaa nokka tuhissut Sakari Salmisen iskiessä vasemmasta laidasta keltamustille kolmannen maalin.  Mikko Kukkonen viimeisteli KalPalle 4-0 loppulukemat joukkueemme kerätessä ottelusta täydet kolme pistettä.

Ottelun tulosseurannan ja tilastot voit tarkastaa SM-liigan kotisivuilta.  Tunnelmia sekä pelitapahtumia videolta kannattaa käydä vilkaisemassa Savon Sanomien sivuilla, ja ottelukohtaisia pelikuvia puolestaan on mahdollista ihailla täällä.

Tervetuloa taistelemaan mukana seuraavassa KalPa-Kärpät kotiottelussa perjantaina 23.11. klo 18:00 Trust Kapital Areenalla.  Liput ennakkoon voit hankkia täältä.